UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot – datum, karta, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sobotní UFC Fight Night nabídne souboj v ženské muší váze Blanchfield vs. Fiorot, ale i mnoho dalšího. Veškeré nformace o turnaji a kompletní kartu najdete v článku.

KARTA
BILANCE a SÁZKOVÝ TIP
LIVESTREAM

Erin Blanchfield Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot: 8.9/10

  • datum: 30. 3. 2024 (00:00 SEČ)
  • místo: Boardwalk Hall, Atlantic City, New Jersey
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot – datum, místo a další info

Další sobotní UFC Fight Night tentokrát uzavře coby třešinka na dortu ženský zápas v muší váze mezi Erin Blanchfield a Manon Fiorot. Obě ženy mají působivou bilanci s pouhou jednou prohrou a obě jsou v UFC neporažené, teď si ale bude muset jedna z nich připsat na konto porážku. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Na tento event byl původně ohlášený hlavní zápas ve welterové váze mezi Seanem Bradym a Vicentem Luquem. Ten byl ale zrušen, když Brady uvedl, že nikdy nepodepsal na tenhle zápas smlouvu kvůli zranění, se kterým se potýkal. Luque se na tomto eventu tedy představí v jednom ze zápasů hlavní karty s jiným soupeřem.

UFC Fight Night 240: Blanchfield vs. Fiorot
🕑KDY 30. 3. 2024 (00:00 SEČ)
📍KDE Boardwalk Hall, Atlantic City New Jersey
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

UFC on ESPN: Blanchfield vs. Fiorot – bilance, kurzy a sázkový tip

Pro Erin Blanchfield půjde o zápas na domácí půdě, v New Jersey se totiž narodila. V sedmi letech začala trénovat jiu-jitsu, v devíti už závodila nejen v grapplingu, ale i kick boxu. Erin věděla, že se chce stát profesionální bojovnicí už od svých dvanácti let.

Svůj debutový profesionální zápas si Blanchfield odbouchala v březnu roku 2018 v Cage Fury Fighting Championship. Zápas skončil v Erinin prospěch už v prvním kole na TKO, když byl ukončený z rozhodnutí lékaře.

O pár měsíců později si Blanchfield zabojovala v organizaci Invicta FC a i tam slavila úspěch a to rovnou ve dvou zápasech v řadě. Teprve až ve třetím duelu v organizaci si Erin připsala svou první a jedinou prohru s Američankou a v současné době též bojovnicí UFC Tracy Cortez.

Poté ale Blanchfield znovu naskočila na vítěznou vlnu, která trvá dodnes. Než se dočkala debutu v UFC, nasbírala další tři výhry – jednu na submisi, když se jí podařilo soupeřce nasadit Americanu, druhou na KO, když soupeřku ukončila head kickem, a třetí na body.

sipka Čtěte také: Tohle je moje cesta k titulu! říká Whittaker o bitvě s Chimaevem. The Reaper má na Vlka jasný názor

V září 2021 si Erin odbyla svou premiéru v UFC a hned ukázala, že je v nejprestižnější organizaci světa právem, když soupeřku Sarah Alpar porazila na body. Od té doby Blanchfield ani mezi elitou MMA nenašla přemožitelku.

Podívejte se na souboj Blanchfield vs. Andrade:

Protože je Blanchfield odchovaná v jiu-jitsu, velká část jejích výher vzešla právě z ukončení soupeřky na zemi. Většinu výher má Blanchfield na body, i v UFC ale dokázala nasbírat celkem tři výhry na submisi. Vítězství nad Jessicou Andrade dokonce Blanchfield vyneslo bonus za výkon večera.

BILANCE
Erin Blanchfield Manon Fiorot
12 výher 11 výher
Výhry KO/TKO: 2 Výhry KO/TKO: 6
Výhry na submisi: 4 Výhry na submisi: 0
Výhry na body: 6 Výhry na body: 5
1 prohra 1 prohra
Prohry KO/TKO: 0 Prohry KO/TKO: 0
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 1 Prohry na body: 1
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.53 2.39

kurzy aktuální k 29. 3. 2024 (10:30)

Příběh Manon Fiorot začíná velmi podobně jako ten Erin Blanchfield. I ona se začala věnovat bojovým sportům v pouhých sedmi letech, její volba ale padla na karate. Kromě toho také vynikala ve snowboardingu, ve kterém vyhrála dokonce mistrovství Francie.

V osmnácti letech se Fiorot vrátila ke karate, jenže nedlouho poté se zranila. Po zotavení objevila kick box a muay thai, v kterém její amatérský rekord čítá 12 výher a žádnou prohru. Vyhrála tři národní tituly v K-1 a dva v thajském boxu.

16. června 2018 poprvé profesionálně bojovala proti Leah McCourt v rámci Cage Warriors, prohrála na body (split decision) a připsala si tak svou jedinou prohru. V roce 2019 odcestovala do Johannesburgu, aby se zapojila do reality show The Fighter pořádané organizací Extreme Fighting Championship (EFC). Po dvou měsících celou show vyhrála a připojila se k EFC. V prosinci 2019 zvítězila nad Amandou Lino a stala se mistryní světa EFC v ženské muší váze.

Po získání titulu se připojila k UAE Warriors, sídlící ve Spojených arabských emirátech. Tam si zapsala dvě výhry a na UAE 14 porazila v prvním kole Gabrielu Camposovou prostřednictvím TKO a získala titul mistryně UAEW v muší váze.

Pak konečně přišel přestup do UFC. Hned první soupeřka Victoria Leonardo poznala, zač je toho s Fiorot loket, když ji ukončila ve druhém kole kopem na hlavu a efektivním dobíjením.

sipka Čtěte také: Procházkův návrat ke kořenům před UFC 300: O přípravě, zdraví, vnímání tlaku i Rakičovi

Podobně jako Blanchfield ani Fiorot zatím nenašla v UFC nikoho, kdo by ji pokořil. Za dobu svého působení v organizaci si připsala většinu výher na body, ve dvou případech ukončila soupeřku na TKO.

Podívejte se na zápas Fiorot vs. Namajunas:

Je jasné, že jedna z bojovnic si po dlouhé době bezchybného vyhrávání připíše svou druhou prohru. Fiorot je rozhodně kovanější v postoji, v němž posbírala tituly, kde se dalo, Blanchfield by ji mohla ale nachytat na zemi. V tomto souboji půjde o to, která ze zápasnic si prosadí svou hru, sázkové kanceláře ale více důvěřují Erin Blanchfield.

TIP: Erin Blanchfield vyhraje na body nebo technickým rozhodnutím v kurzu 3.48 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Blanchfield vs. Fiorot Tip

UFC on ESPN+ 98: Blanchfield vs. Fiorot – karta, zápasy a výsledky

Vicente Luque, který měl být původně součástí hlavní události, svede bitvu s Joaquinem Buckleyem. Hlavní karta přinese také souboj ve střední váze mezi Chrisem Weidmanem a Brunem Silva. Na kompletní kartu turnaje se můžete podívat zde:

UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot
HLAVNÍ KARTA
Women's Flyweight Erin Blanchfield vs. Manon Fiorot (body)
Welterweight Vicente Luque
vs. Joaquin Buckley (TKO)
Middleweight Chris Weidman (body) vs. Bruno Silva
Middleweight Nursulton Ruziboev (TKO)
vs. Sedriques Dumas
Featherweight Bill Algeo vs. Kyle Nelson (TKO)
Welterweight Chidi Njokuani (body) vs. Rhys McKee
PRELIMINARY CARD
Featherweight Nate Landwehr (TKO)
vs. Jamall Emmers
Women's Strawweight Virna Jandiroba (body)
vs. Loopy Godinez
Featherweight Julio Arce (TKO)
vs. Herbert Burns
Featherweight Dennis Buzukja (TKO)
vs. Connor Matthews
Light Heavyweight Ibo Aslan (KO)
vs. Anton Turkalj
Middleweight Andre Petroski
vs. Jacob Malkoun (TKO)
Bantamweight Angel Pacheco vs. Caolán Loughran (body)

Kde živě sledovat UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot? Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport

Jednotlivé zápasy turnaje UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot můžete sledovat od jedné hodiny ranní skrze livestream na TV Tipsport. Stávající uživatelé můžou přímý přenos spustit za podmínky, že v posledních sedmi dnech učiní sázku v hodnotě alespoň 30 Kč. Jestliže nemáte u Tipsportu založený účet a rádi byste využili livestreamu, není nic jednoduššího, než se u sázkové kanceláře zaregistrovat. Tipsport navíc každého nového uživatele odmění speciálním bonusem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot?

UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot se tentokrát odehraje v Atlantic City v New Jersey.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot?

Turnaj UFC Fight Night: Tuivasa vs. Tybura můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

3️⃣ Bojuje na turnaji UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot nějaký Čech?

Na turnaji UFC Fight Night: Blanchfield vs. Fiorot nebojuje žádný český bojovník.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Whittaker

Tohle je moje cesta k titulu! říká Whittaker o bitvě s Chimaevem. The Reaper má na Vlka jasný názor

UFC odhalila sérii lákavých zápasů, v čele s bitvou Chimaev vs. Whittaker.💪 Nejde sice o tituluvoý souboj, Whittaker tak zápas přesto...

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet

Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách,...

Jakub Bahník

Protest podávat nebudeme, říká Patrik Kincl. Prozradil, jaké k tomu má Bahníkův tým důvody

Ze zápasu Jakuba Bahníka zbyla pro roh českého bojovníka hořká pachuť. Jako krádež to ale nevnímají jen oni. Chystá se Bahníkův tým podávat...