UFC Fight Night: Klein vs. Cunningham – datum, karta, analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenský bojovník Lajoš Klein už tuto sobotu svede další bitvu v UFC. Soupeřem mu bude nováček organizace A. J. Cunningham. Veškeré informace o turnaji najdete v článku.

KARTA
BILANCE a SÁZKOVÝ TIP
LIVESTREAM

Lajoš Klein Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Rozenstruik vs. Gaziev: 9.1/10

  • datum: 2. 3. 2024 (19:30 SEČ)
  • místo: UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night 238: Rozenstruik vs. Gaziev – datum, místo a další info

Na aktuálním turnaji UFC Fight Night s pořadovým číslem 238 bude většinu českých fanoušků zajímat především další bitva slovenského bijce Lajoše Kleina. Tomu se – když pomineme remízu s Jaiem Herbertem – v poslední době v nejprestižnější organizaci světa daří velmi dobře. Naposledy se mu povedlo na body udolat zkušeného Chilana Ignacia Bahamondese. Teď ho čeká nováček organizace, Američan A. J. Cunningham. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Karta turnaje nabídne také hlavní zápas těžkých vah mezi Jairzinho Rozenstruikem a Shamilem Gazievem, který naposledy pokořil jednoho z hrstky českých zástupců v UFC Martina Budaye, když ho ve druhém kole ukončil na TKO.

UFC Fight Night 238: Rozenstruik vs. Gaziev
🕑KDY 2. 3. 2024 (19:30 SEČ)
📍KDE UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

UFC Fight Night: Klein vs. Cunningham – bilance zápasníků, kurzy a tip

První slovenský zástupce v UFC Ľudovít Klein se začal bojovým sportům věnovat ve dvanácti letech, když se – ze strachu z reakce rodičů tajně – zapsal na box. Později k tréninku přidal brazilské jiu-jitsu a nakonec thai box.

Po několika zápasech v menších slovenských organizacích si ho všiml Attila Végh, který si ho vzal pod křídla do slovenského Spartakus Fight Gymu. Než se Klein dostal do UFC, bojoval například pod organizacemi OKTAGON MMA nebo XFN.

V OKTAGONu si premiéru odbouchal v roce 2017, kde se střetnul s Polákem Krzysztofem Klaczekem, kterého Klein ukončil po dvou minutách prvního kola kopem na hlavu, který soupeře knockoutoval.

Klein v rámci českých organizací nasbíral ještě dalších šest výher, po kterých konečně nastala premiéra v UFC. První bitvu v organizaci svedl s Novozélanďanem Shanem Youngem, který počínaje Kleinem naskočil na zatím nekončící vlnu proher. Younga Klein ukončil podobně jako svého prvního protivníka v OKTAGONu – kopem na hlavu – a zvítězil tak po minutě a šestnácti vteřinách na KO.

Poté si Klein bohužel připsal na konto dvě prohry (jednu na body a jednu na submisi). Začátkem roku 2022 ale znovu načnul vítěznou sérii, když s těsným výsledkem porazil na split decision Američana Devonteho Smithe.

V dalším zápase s Masonem Jonesem si Klein odnesl už mnohem jednoznačnější vítězství na body. O osm měsíců později remizoval s Jaiem Herbertem a pět měsíců na to si opět připsal jednomyslné vítězství na body s Chilanem Ignaciem Bahamondesem.

BILANCE
Ľudovít Klein A. J. Cunningham
20 výher 11 výher
Výhry KO/TKO: 8 Výhry KO/TKO: 4
Výhry na submisi: 8 Výhry na submisi: 4
Výhry na body: 4 Výhry na body: 3
4 prohry 3 prohry
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 1
Prohry na submisi: 2 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 1 Prohry na body: 2
1 remíza -
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.09 5.95

kurzy aktuální k 29. 2. 2024 (10:30)

Devětadvacetiletý Američan A. J. Cunningham započal svou profi kariéru v roce 2018 a bojoval pod organizací Pyramid Fights. Tam nasbíral pět výher a jednu prohru. V září 2021 zvítězil v titulovém souboji menší americké organizace Attitude MMA Fights.

S Jonathanem Jacksonem svedl pětikolovou bitvu, která skončila nejednomyslným rozhodnutím v Cunninghamův prospěch a Američan se tak stal šampionem lehké váhy organizace.

Než se v roce 2023 účastnil Dana White’s Contender Series, měl na kontě deset výher a dvě prohry. V Contenderu se potkal se Stevenem Nguyenem, který Cunninghama porazil ve druhém kole na TKO.

I přes porážku se UFC rozhodlo Cunninghama angažovat. Ještě před prvním soubojem v UFC si Cunningham střihl úspěšný zápas v organizaci Real Deal Championships, kde soupeře ukončil v prvním kole na TKO.

sipka Čtěte také: Jiří Procházka: Vracím se ke kořenům. Český samuraj prozradil, na co se v přípravě soustředí

Lajoš Klein měl původně nastoupit proti zkušenějšímu Španělovi Joelu Álvarezovi, ten ale kvůli problémům s vízy odstoupil a šanci tak dostal nováček organizace. Vzhledem k okolnostem a bilanci obou bojovníků sázkové kanceláře pochopitelně favorizují slovenského zápasníka.

Oba borci jsou komplexní bojovníci a je dost možné, že zápas bude ukončený před limitem. Ve světě MMA je možné leccos a nováček organizace může překvapit, pravděpodobnější je ale vítězství Lajoše Kleina.

TIP: Zápas vyhraje Ludovit Klein v kurzu 1.09 ➪ Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tip Klein vs. Cunningham

UFC on ESPN+ 96: Rozestruik vs. Gaziev – karta, zápasy a výsledky

Kromě hlavního zápasu těžkých vah uvidíme v akci číslo sedm muší váhy Alexe Pereze, kterého prověří Muhammad Mokaev. Také se představí třináctka bantamové váhy Umar Nurmagomedov, který v organizaci přivítá nováčka Bekzata Almakhana, nebo devítka muší váhy Matt Schnell, který si to rozdá s dvanáctkou žebříčku Stevem Ercegem. Na kompletní kartu turnaje se můžete podívat zde:

UFC Fight Night: Rozestruik vs. Gaziev
HLAVNÍ KARTA
Heavyweight Jairzinho Rozenstruik (TKO) vs. Shamil Gaziev
Light Heavyweight Vitor Petrino (DEC) vs. Tyson Pedro
Flyweight Alex Perez vs. Muhammad Mokaev (DEC)
Bantamweight Umar Nurmagomedov (DEC) vs. Bekzat Almakhan
Flyweight Matt Schnell vs. Steve Erceg (KO)
PRELIMINARY
Middleweight Eryk Anders (DEC) vs. Jamie Pickett
Bantamweight Aiemann Zahabi (DEC)
vs. Javid Basharat
Middleweight Christian Leroy Duncan (TKO) vs. Cláudio Ribeiro
Lightweight Ľudovít Klein (TKO) vs. AJ Cunningham
Lightweight Abdul-Kareem Al-Selwady vs. Loik Radzhabov (KO)

Kde živě sledovat UFC Fight Night: Klein vs. Cunningham? Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport

Přímý přenos zápasů UFC 238: Rozenstruik vs. Gaziev bude možné sledovat prostřednictvím livestreamu sázkové kanceláře Tipsport. Stávající uživatelé, kteří chtějí turnaj na TV Tipsport sledovat, musí v posledních sedmi dnech před turnajem učinit sázku v hodnotě alespoň 30 Kč.

Jestliže nejste u sázkové kanceláře zaregistrovaní a rádi byste využili jejího livestreamu, je třeba si založit účet. Sázkovka však nové uživatele odměňuje speciálním registračním bonusem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Rozestruik vs. Gaziev?

UFC Fight Night 238 (Rozestruik vs. Gaziev) se koná v nevadské UFC Apex.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night s Lajošem Kleinem?

Zápasy turnaje UFC Fight Night: Rozestruik vs. Gaziev můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

3️⃣S kým má zápas Lajoš Klein?

Slovenského bojovníka Lajoše Kleina čeká na turnaji UFC Fight Night 238 americký nováček organizace A. J. Cunningham.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ilia Topuria si plní příjemné povinnosti

Topuria v záři reflektorů. 75 000 diváků přihlíželo jeho slavnostnímu výkopu na Realu Madrid

Novopečený šampion pérové váhy UFC Ilia Topuria si užívá slávu plnými doušky. Ve fotbalovém chrámu Santiago Bernabeu si tentokrát...

Dana White čelí problému

Nechutná rvačka diváků v hledišti na UFC v Mexiku bude mít dohru? Dana White reaguje

Na víkendovém turnaji UFC Fight Night v Mexiku bylo k vidění několik parádních sportovních výkonů, ale bohužel se udál i obrovský skandál....

Michael Chandler

VIDEO: McGregore, vrať ten svůj cukrkandlový zadek do oktagonu! hlásal Chandler v hale plné diváků

Michael Chandler trpělivě čeká na svého soka, když má ale příležitost McGregora popíchnout, neváhá. Téhle šance využil i v plné hale v...