UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez – datum, karta, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu se znovu odehraje další UFC Fight Night, v čele turnaje je tentokrát duel bantamových vah Song vs. Gutiérrez. Veškeré info o turnaji najdete v článku.

KARTA
BILANCE, KURZY a TIP
LIVESTREAM

Song Yadong Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night 233: Song vs. Gutiérrez 8.7/10

  • datum: 10. 12. 2023 (1:00)
  • místo: UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez – datum, místo a další info

V pořadí dvě stě třicátá třetí UFC Fight Night se znovu uskuteční v nevadském Apexu a celý turnaj bude korunovat souboj bantamových vah. Rozdají si to spolu sedmička žebříčku Song Yadong a čtrnáctka Chris Gutiérrez. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj se měl původně poprvé od roku 2017 znovu odehrát v Šanghaji. Organizace byla v Číně naposledy před covidovou pandemií, z neznámých důvodů se ale v polovině listopadu přesunula akce do Apexu.

UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez
🕑KDY 10. 11. 2023 (1:00)
📍KDE UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM Fortuna TV

UFC Fight Night 233: Song vs. Gutiérrez – bilance, kurzy a tip

Čínský bojovník Song Yadong má na kontě celkem sedmadvacet profesionálních zápasů s bilancí 20-7 (+ 1 remíza a 1 NC). Než Yadong podepsal smlouvu s UFC, absolvoval mnoho zápasů v čínských organizacích jako třeba RUFF 9 nebo WLF, ale také v známější One FC nebo M-1 Global.

Song žil jen se svou matkou a v devíti letech byl poslán do školy bojových umění Sanda. Ve třinácti začal trénovat MMA a před svými šestnáctými narozeninami debutoval jako profesionál.

Song si odbouchal svůj debut v UFC už v roce 2017, kdy v prvním kole utáhl protivníka Bharata Khandare na gilotinu a připsal si tak první vítězství v organizaci. Poté už jen prodlužoval vítěznou sérii, kdy střídal ukončení před limitem KO s vítězstvím na body, a to až do remízy s Codym Stamannem. Hned poté získal cenný skalp v podobě Marlona Very, který bude v únorovém turnaji UFC hlavním zápasem spolu s Seanem O’Malleym.

Potom si však Song připsal první porážku v organizaci, když prohrál na body s Kylerem Phillipsem. Pak si ale Song spravil chuť třemi výhrami. Po vítězstvích ale následovala nepříjemná prohra s Corym Sandhagenem. Titulový zápas byl ve čtvrtém kole na popud lékaře přerušen.

Letos v dubnu v posledním zápase ale Song znovu ukázal, co umí, a tentokrát zazářil, v pátém kole zvítězil nad Rickym Simónem TKO, a dokonce získal bonus za výkon večera.

BILANCE
Song Yadong Chris Gutiérrez
20 výher 20 výher
Výhry KO/TKO: 9 Výhry KO/TKO: 9
Výhry na submisi: 3 Výhry na submisi: 1
Výhry na body: 8, remíza: 1 Výhry na body: 10, remíza: 2
7 proher 5 proher
Prohry KO/TKO: 2 Prohry KO/TKO: 0
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 1
Prohry na body: 4, N/C: 1 Prohry na body: 4
Kurzy Fortuna Kurzy Fortuna
1.25 3.96

kurzy aktuální k 8. 12. 2023 (10:30)

Chris Gutiérrez započal svou profesionální kariéru v MMA v roce 2013. Zápasil v mnoha organizacích, zejména pak ve World Series of Fighting nebo Legacy Fighting Alliance.

V UFC debutoval 30. listopadu 2018 na finále The Ultimate Fighter 28 proti Raonimu Barcelosovi. První zápas v organizaci mu ale nevyšel a hned si připsal jednu porážku na submisi.

Gutiérrez je Američan narozený guatemalské matce a kolumbijskému otci. S tréninkem MMA začal v 16 letech a o dva roky později se zúčastnil svého prvního profesionálního zápasu.

Poté ale naskočil na vítěznou sérii sedmi výher, kterou mu narušila pouze jedna remíza s Codym Durdenem. Druhou porážku v organizaci si Gutiérrez připsal letos v dubnu, kdy ho Pedro Munhoz utáhl na body. V posledním říjnovém zápase si ale Gutiérrez napravil reputaci a připsal si vítězství, když se mu podařilo Heili Alatenga porazit na body.

sipka Čtěte také: UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

Bilance obou zápasníků naznačují, že půjde o velmi vyrovnaný souboj. Oba jsou velmi silní v postoji, mají ale na kontě i spoustu výher na body. Sázkové kanceláře nicméně více důvěřují čínskému bojovníkovi. Vzhledem k historii obou zápasníků je pravděpodobné, že zápas skončí před limitem na KO/TKO nebo na body.

TIP: Zápas skončí na body v kurzu 1.90 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Fortuna Tip

UFC on ESPN+ 91: Song vs. Gutierrez – fight card (program), zápasy a výsledky

Na tomto turnaji se s týdenním zpožděním odehraje duel Steve Garcia vs. Melquizael Costa. Ten měl proběhnout už během předchozí události UFC on ESPN: Dariush vs. Tsarukyan, avšak Garcia musel odstoupit z důvodu nemoci.

Su Mudaerji měl původně nastoupit s Allanem Nascimentem, ten ale musel zrušit účast kvůli zranění a nahradil ho vítěz The Ultimate Fighter: Tournament of Champions v muší váze Tim Elliott.

UFC Fight Night: Song vs. Gutierrez
HLAVNÍ KARTA
Bantamweight Song Yadong vs. Chris Gutiérrez
Light Heavyweight Anthony Smith vs. Khalil Rountree Jr.
Bantamweight Tim Elliott vs. Su Mudaerji
Lightweight Nasrat Haqparast vs. Jamie Mullarkey
Middleweight Jun Yong Park vs. André Muniz
Welterweight Song Kenan vs. Kevin Jousset
PRELIMINARY CARD
Flyweight Park Hyun-sung vs. Shannon Ross
Lightweight Steve Garcia vs. Melquizael Costa
Women's Bantamweight Luana Santos vs. Stephanie Egger
Flyweight Tatsuro Taira vs. Carlos Hernandez
Women's Strawweight Rayanne dos Santos vs. Talita Alencar

Kde sledovat UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez živě? Přímý přenos (live stream) na Fortuna TV

Stejně jako v případě ostatních turnajů i UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Fortuna. Jediné, co je třeba, je mít u sázkovky účet, který lze založit během pár minut. Podrobný návod, jak se registrovat, najdete zde: Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Fortuna TV. Turnaj bude od 4:00 vysílat také stanice Premier Sport.

Připomeňte si Songův krvavý titulový zápas, který skončil z rozhodnutí lékaře:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez?

Původně se měl turnaj konat v Šanghaji, v listopadu se ale z neznámých důvodů organizace rozhodla přesunout akci do Apexu .

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez?

UFC Fight Night: Song vs. Gutiérrez můžete sledovat prostřednictvím streamu sázkové kanceláře Fortuna. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tom Aspinall

Jon Jones ostře pálí do Aspinalla: Nemáš ani jednu výhru nad legendou, vyčítá mu

V UFC vzniká velmi zajímavá rivalita. Šampion těžké váhy, Jon Jones, si na sociálních sítích otevřel ústa na držitele prozatímního titulu,...

Jamahal Hill

Jamahal Hill skončil v base. Bývalý šampion je obviněný z domácího násilí

Na Jiřím Procházkovi nenechal nit suchou a teď si brousí zuby na Alexe Pereiru.🏆 Jamahal Hill bohužel ale využívá své síly i tam, kde by...

Klose ukončil Soleckiho nevídaným způsobem

VIDEO: Bojovník v UFC předvedl nevídaný slam knockout a řekl si o bonus večera

Takové ukončení se naskytne jen zřídkakdy. Turnaj UFC Fight Night v Austinu nabídl divákům parádní moment v podání Američana Drakkara...