V Clashi je to jediné tabu, v RedFace se toho ale nebojí. V Česku jde o jedno velké poprvé

Promotér Clash of the Stars mnohokrát řekl, že pokud jde o bizarní zápasy, i oni mají své hranice. Jak se však zdá, v RedFace se některých extrémů nebojí. Co Česko v jejich nadcházejícím turnaji uvidí úplně poprvé?

Naomi Lauren Foto: Youtube

Tohle Česko ještě nevidělo...

Organizace RedFace připravuje další turnaj a na tiskové konferenci představili, co fanoušky čeká. Kromě Íranského Hulka, který by měl do Česka dorazit koncem listopadu, se představí Král Berouna, kterého známe z Clash of the Stars a jenž se utká s Petrem Kunštárem. RedFace však také nabídne něco, co jsme nikdy předtím neviděli.

Promotér Clash of the Stars mnohokrát prohlásil, že hranicí je pro ně zápas ženy s mužem, RedFace se toho ale nebojí. Karolína Hrbková stane v jedné kleci proti Naomi Lauren, která se hlásí k LGBT komunitě a ženou se stala teprve nedávno.

„Jsem trans, to znamená, že jsem z LGBT komunity, a chtěla jsem světu ukázat, že i naše komunita se může zúčastnit takových akcí, jako je například RedFace,“ přiznala Naomi na tiskové konferenci.

Naomi prozradila, že se v běžném životě věnuje tanci. „Tím, že je to pro mě nový, tak se snažím trénovat a trénuju i tancování, abych měla nějakou tu fyzičku. Trénuju s mým trenérem, který mi dává pěkně zabrat.“

Je jisté, že Naomi bude mít nad Karolínou váhovou a silovou převahu, nicméně o Hrbkové se psalo, že už má se zápasením zkušenost. To však drobná Karolína popřela, do zápasu jde údajně bojovými sporty stejně nepolíbená jako její soupeřka.

Bizarní karta RedFace 3

Turnaj nabídne spoustu dalších bizarních duelů. Mezi ty nejšťavnatější bude patřit zápas dvou exmilenek Karlose Vémoly, které se prý pomlátí o Terminátorovu přízeň. Chybět nebude ani aktérka předchozí akce a vítězka v disciplíně „booty slap“ Lulu či playmate Denise Ayverdi. Událost se koná už 9. prosince v UNYP areně.

Lulu v předchozím turnaji Foto: Facebook/RedFace

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Mikulášek

Marpo s Mikuláškem předvádí ukázkový trash talk. Dočkáme se v budoucnu zápasu?

Pro Vaška Mikuláška odchod z OKTAGONu konec neznamená, šlape do toho dál a je samá výzva.💪⚔️ Tentokrát si vybral Marpa, který si nedopustil...

Tadeáš Mawar Růžička

Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul 🏆💪, humbuk kolem jeho kauzy téměř utichl a Tadeáš Růžička si, jak se zdá, konečně začíná sahat do svědomí...

Gábor Boráros mění obor

Gábor Boráros mění organizaci i obor? V jaké roli ho uvidíme v RFA, vás možná překvapí!

Gábora Borárose už zřejmě ze stopky v Oktagonu chytají roupy, a tak se chopil zajímavé výzvy.💪💥 Přečtěte si, v jaké roli ho představí...