Vedle Muradova a Kleina další známé jméno! Kdo se přidá k týmu Pyramidy slávy?

Organizace Fabriq pomalu odtajňuje další informace týkající se Pyramidy slávy a významná jména světa MMA, která se na soutěži bojovníků budou podílet. Lajoš Klein získal do svého slovenského týmu cennou pravou ruku.

Samuel Pirát Krištofič se přidá ke slovenskému týmu Foto: Facebook/Oktagon MMA

Slovenský tým dostal velkou posilu

Úvodní kvalifikace Pyramidy slávy se blíží a organizace oznámila další zajímavou spolupráci, která se s tímto projektem pojí. Už je tomu pár týdnů, co jsme se dozvěděli, že v čele týmů budou stát dva zápasníci UFC: Makhmud Muradov na české straně a Ludovit Lajoš Klein na straně slovenské.

K celému projektu se teď připojil i další profesionální zápasník, jehož vídáme už od roku 2017 v turnajích Oktagonu MMA, a kdo jiný by měl vést na cestě za smlouvou v této organizaci než někdo, kdo s ní má sám dlouholeté zkušenosti – Samuel Pirát Krištofič.

„Asistentem Ludovíta Kleina při koučování talentů v PYRAMIDĚ SLÁVY nemůže být nikdo jiný než jeho týmový kolega a zkušený zápasník OKTAGONU @pirat_kristofic,“ oznámil Fabriq na svém instagramu.

„Kvalifikace na Pyramidu slávy, ve které budou bojovníci ve váze do 70 kg bojovat o kontrakt v organizaci @oktagonmma, začne 2. září na FABRIQ 3 v Trnavě.“ (Fabriq 3 kromě zmíněné kvalifikace přinese fanouškům ještě další velké překvapení – organizace odhalila hlavní zápas s Václavem Mikuláškem, který nedávno oznamoval konec kariéry. Baba Jaga se v Trnavě utká s Róbertem Koky.)

Kdo přibude na české straně týmu, je zatím tajemstvím, někteří fanoušci však v komentářích pod příspěvkem s Pirátem navrhovali například Karlose Vémolu. Že by se role asistenta trenéra českého týmu ujal zrovna Terminátor, je z mnoha důvodů spíše nepravděpodobné, ale je zřejmé, že půjde jistě o jméno, které bude znát každý fanoušek MMA.

➤ Čtěte také: Staronová vášeň Piráta Krištofiče vás překvapí. Čemu holduje?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ludovít Lajoš Klein má za sebou další výhru

„Někdy bych před zápasem potřeboval profackovat,“ přiznal Ľudovít Klein

Ľudovít Klein si před nedávnem připsal další výhru v UFC.🥇 Bývá před bojem nervózní? A jak v tuhle chvíli vidí svou zápasnickou...

Mach Muradov porazil Bryana Barberenu

Mach Muradov veze z Londýna vydřené vítězství, tvrďáka Barberenu udolal na body

Sobotní večer přinesl z pohledu domácí MMA scény velké vítězství Makhmuda Muradova. Podívejte se na průběh zápasu s Američanem Bryanem...

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...