Vémola přípravu nepodceňuje. Nechal si přivézt speciální posilu

V sobotu bude O2 arena dějištěm souboje roku Vémola vs. Kincl, a ani jeden z nich rozhodně přípravu nepodceňuje. Vémola si dokonce nechal přivézt speciální posilu. S kým Terminátor piluje formu na Kincla?

Karlos Vémola Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola má v tréninku speciální posilu

Fanoušci MMA už nemůžou dospat a těší se, až se konečně dočkají odvety dvou největších rivalů české MMA scény. I Vémola s Kinclem se třesou na to, až se po nekonečných slovních potyčkách konečně potkají v kleci a rozdají si to. Do té doby však oba do poslední chvíle trénují a pilují formu. Klikněte sem a vsaďte si na svého favorita zápasu roku.

Protože už jeden druhého v boji dobře znají, vědí, co můžou během zápasu zhruba čekat, a protože Karlos hodlá být očividně připravený na sto procent, nechal si přivézt až z Londýna maďarského bojovníka Bellatoru, jehož bojový styl se podobá tomu Kinclovu.

Vémolovi ho prý přivezl Alexis Demetriades, trenér z London Shootfighters. Horkokrevný Maďar Norbert Novenyi má za sebou v současné době pět vítězných zápasů v Bellatoru a předtím jednu výhru v UCMMA. Je tedy dosud neporažený a Karlosovi je tak v tréninku kvalitním soupeřem.

„Jsem tak trochu Kinclova replika,“ pronesl sám Novenyi v Na dohled, kde také prozradil, že s přípravou Vémolovi pomáhal už před prvním zápasem s Patrikem Kinclem i před tím prosincovým, který se nakonec nekonal.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos Vémola si samozřejmě do zápasu s Kinclem velmi věří, a i když mu uznává jisté kvality, je si sebou jistý: „Kincl mě může porazit, jen když udělám chybu... On prostě není lepší ani kompletnější zápasník než já... Zároveň má jednu z nejchytřejších hlav... ví, jak se hejbat... on je velice inteligentní fighter... Jeho hlava mu plno zápasů vyhrává, ale dokáže mu jich i spoustu prohrát,“ řekl Vémola na adresu svého soupeře.

Pravdou je, že pokud by se Patrikovi Kinclovi podařilo Terminátora porazit, byl by vůbec první Čech, kterému se to podařilo. Karlos si ale už připravuje půdu pro případnou prohru a předem avizuje, že by pravděpodobně v takovém případě nešel do odvety s Attilou Véghem, který ho už jednou porazil. „Pokud nejsem schopnej porazit Kincla, nemá cenu, aby se uskutečnila odveta století,“ hrozí Vémola.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

Muradov se konečně vrací do klece! Známe jméno jeho soupeře

Muradova čeká další zápas tentokrát v Londýně a uzbecký bijec s českým srdcem už ví, kdo proti němu v kleci nastoupí. Jaké má proti...

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....

Sivák vs. Tokhtarov

Sivák poslal Tokhtarova k zemi. Koho si podá šampion příště?

Turnaj RFA 10 přinesl nespočet energických a napínavých zápasů, kterým vévodil ten mezi Sivákem a Tokhtarovem. Koho si hodlá šampion podat...