Vémola přiznal pravý důvod konce kariéry a prozradil, co by ho nalákalo zpátky do klece

Karlos Vémola završí svou kariéru odvetou s Attilou Véghem. Terminátor prozradil primární důvod, proč po červnovém Edenu pověsí rukavice na hřebík a co by ho dokázalo v budoucnu vylákat zpátky do klece.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Nejsou soupeři, nebude Vémola

Karlos Vémola se letos rozhodl, že odveta s Attilou Véghem bude závěrem jeho zápasnické kariéry. Důvodů může být mnoho, Terminátor ale přiznal, co ho k tomuto kroku přivedlo především. Vsaďte si na zápas Vémola vs. Pirát a získejte registrační bonus.

„Já už se dokážu uživit mimo klec, ale dělám to proto, že to ty fanoušky baví, že to chtějí vidět, ale přišlo to do stádia, kdy je některé zápasy nebaví a nechtěj je vidět. Jako když jsem byl na Štvanici s Alsinou,“ připomněl Vémola v rozhovoru pro iSport.cz zápas, během něhož ho část fanoušků vypískala.

„Teď jsem vyzval velká jména jako Materla, Putz, Kincl a nikdo to se mnou nechtěl jít. Vzal to Pirát a lidi zase říkaj, že je to lehký zápas, ale on má na rozdíl od těch ostatních koule a vzal to,“ projevil Terminátor uznání svému poslednímu letošnímu soupeři.

„Ale když se dostávám do stádia, kdy ti lidi nechtěj ty zápasy vidět, tak si říkám, jaký to má smysl, vždyť já to dělám pro ty lidi, pro ty fanoušky, a jestli už to nechtěj vidět, tak po těch dvaatřiceti letech v ringu už si rád odpočinu.

Rád to přenechám těm mladším, protože já už to fakt dělám jen kvůli lidem, a jestli už je to netáhne tak jako dřív... To je ten můj důvod, proč končím. Teďka v OKTAGONu už není nikdo, s kým bych se chtěl porovnávat nebo co by mi stálo za to,“ připustil Karlos.

„Když zavolám Ondrovi a řeknu mu: ‚Hele, dej mi někoho z první desítky ve střední nebo polotěžké, což je dvacet lidí, tak mi řekne: Seš blázen, já pro tebe nemám soupeře, to nebude lidi zajímat.‘“ prozradil Terminátor.

„To ale není moje vina, že všichni ostatní světoví borci jsou upsaní v Bellatoru nebo v UFC a tak dále. Takže to je ten můj důvod, proč chci odejít a proč chci odpočívat,“ dodal na závěr Vémola.

Co by Terminátora dostalo zpátky do klece?

Sám Karlos mnohdy použije slova Nikdy neříkej nikdy, a tak jeho fanoušci nemusí házet flintu do žita. Karlos by se podle všeho nebránil odvetám s Attilou či Patrikem Kinclem, aby ale přehodnotil konec kariéry a zvážil návrat do klece, stačil by jakýkoli zajímavý soupeř.

„Může přijít den, kdy Ondra zavolá a řekne: ‚Povedlo se, sehnali jsme prachy na Diaze, pojď zpátky z důchodu a dát si to s takovouhle extra třídou.‘ Tak samozřejmě, že vstanu z tý postele, opráším ty rukavice a přijdu,“ zasmál se Vémola.

„Nebo řekne: ‚Pudzian odchází z KSW a chce jít do OKTAGONu, pojď ho zmlátit.‘ Tohle jsou výzvy, které bych chtěl sám vidět a věřím, že by to lidi chtěli vidět, ale jinak už tam nic není,“ prohlásil Vémola.

➤ Čtěte také: Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Do zápasu s Attilou zbývá ještě celý půlrok a kdo ví, co budoucnost přinese, jisté je teď akorát to, že Karlose už tento pátek prověří Véghův svěřenec Samuel Krištofič, který neváhal Terminátorovu výzvu přijmout. Uvidíme tedy, zda půjde pro Vémolu o pouhé rozehřátí na odvetu s Attilou, nebo zda Pirát překvapí a dá legendě pořádně zabrat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma

David Kozma predikuje finále Gamechangeru a vysvětluje, proč odmítl účast v druhém ročníku

David Kozma se na vrchol pyramidy Tipsport Gamechanger sice nedostal, její finále si ale nenechá ujít.⚡ Prozradil, kterému z finalistů...

Vlasto Čepo

Čepo nabízí názor na zápas Piráta s Vémolou. El Chapo má jasno, fanoušci zažijí překvapení

Vlasto Čepo zabojuje v O2 areně o prozatímní titul šampiona, ještě předtím budeme svědky duelu Vémola vs. Pirát.☠️ Jak tenhle souboj vidí...

Patrik Kincl

Kincl nastínil plány na rok 2024. Který bojovník OKTAGONu pro něj představuje motivaci?

Patrik Kincl se před vrcholem roku zranil a musel odstoupit ze zápasu.💥 Kdy plánuje návrat a kdo je pro něho v tuhle chvíli vzorem?💪