Vémola s Attilou se popichovali v diskuzním pořadu. Karlos prozradil překvapivou změnu v přípravě

Chovají k sobě respekt, ale stále jsou soupeři, kteří svedou v červnu Odvetu století. Do té doby se Karlos s Attilou sem tam potkají před kamerou, jako například v případě slovenského diskuzního pořadu, kde se rivalové s nadsázkou vzájemně popichovali.

Vémola vs. Végh 1 Foto: OKTAGON MMA

Vémola vs. Végh, nepřetržitá příprava vs. odpočinek

V červnu budou zlatým hřebem velkolepého turnaje na stadionu v Edenu, do té doby je ale čekají měsíce tréninku, odříkání a mediálních povinností. Attila Végh s Karlosem Vémolou se tentokrát potkali v diskuzním pořadu slovenské televize, kde se mluvilo jak jinak než o Odvetě století. Vsaďte si na odvetu Vémola vs. Végh 2 a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Karlos Vémola hned na úvod vypíchl rozdíl mezi ním a Attilou Véghem, který se k přípravě vrací po čtyřleté odmlce. „Obdivuju to, protože vypadnout z tohohle tempa, toho, že vás někdo každý den mlátí do hlavy, toho, že musíte být v dietě a nemůžete se přejídat a tak dále, a pak se do toho po čtyř a půl letech vrátit, za má to můj obdiv,“ přiznal Terminátor v pořadu Král na tahu.

Attila Végh neváhal a vytáhl z rukávu pohotovou odpověď. „Děkuju, ale musíme říct, že já jsem ty čtyři roky čekal, papal jsem a pil, a vlastně až teď máme konečně na kontě stejný počet zápasů,“ kontroval Attila. „Musel jsem čekat čtyři roky, abys mě dohnal,“ dodal se smíchem.

Poslední setkání před Edenem

Společnému Zápasu století předcházela velká mediální bouře a organizace i Karlos Vémola duel promovali do poslední chvíle. Terminátor se ale v tomto ohledu chystá udělat v případě červnové odvety velké změny.

„Co v téhle přípravě bude malinko jinak? Já jsem ten zápas tehdy hrozně chtěl (...), dělali jsme PR, dělali jsme různé věci, abysme to vybudovali. Před tímto zápasem se – na to, že si máme s Attilkou v červnu s prominutím rozbít huby – potkáváme až moc často,“ zavtipkoval Terminátor.

sipka Čtěte také: Peníze? Kdepak. Hlavní motivací Matouše Kohouta před startem milionové pyramidy je něco jiného

„Tohle je jedna z posledních relací, ve které se vidíme. On (Végh) se tenkrát zavřel a jenom trénoval, dokonce mu museli sebrat telefon, aby se na mě připravil, odříznout od světa a něco takovýho teď plánuju já,“ prozradil Vémola. „Přece jenom zápasím třicet dva let, chci ukončit kariéru a chci ji ukončit ve stylu a musím se na to soustředit,“ dodal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl se po zranění vrací do boje

OKTAGON 54: Kincl vs. Wawrzyniak + osmifinále Tipsport Gamechanger – program, kurzy, livestream

Oktagon míří opět do Ostravy! ⚔️ Osmifinálové duely hvězdně obsazené pyramidy Tipsport Gamechanger a jako třešnička na dortu titulová bitva...

Rony Paradeiser

Rony Paradeiser hodnotí prvního soupeře v milionové pyramidě a prozrazuje své rituály

Nedávno se Rony Paradeiser stal šampionem lehké váhy, teď ho čeká druhá série projektu Tipsport Gamechanger.💪 Jak vnímá svého prvního...

Samuel Pirát Krištofič

Piráta čeká boj na život a na smrt! Krištofič vymění klec za ostrov v reality show Survivor

Samuel Krištofič vybojoval vítězství v nejdůležitějším zápasu kariéry, teď ho čeká docela jiný druh boje.💪 Klec vymění za reality show...