VIDEO: Mezi Kokym a Mikuláškem to vřelo i na tiskovce! Koky chce další zápas

Václav Mikulášek v sobotu během turnaje FABRIQ 3 překvapil velmi netradičním ukončením zápasu. Podle toho, co se však dělo na tiskovce, možná ještě není tenhle příběh u konce. Dočkáme se čistě postojářské odvety?

Václav Mikulášek vzdal souboj s Kokym Foto: Facebook/FABRIQ MMA

Mikuláška boj s Kokym nebavil. Je možná odveta v postoji?

Zdálo se, že Václav Mikulášek je v tomhle duelu jasným favoritem na vítěze, a možná by se tak i stalo, kdy se nerozhodl z nepochopitelných důvodů ve třetím kole souboj se slovy „Už mě to nebavilo“ odpískat. Více čtěte zde: Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

Kolem Štvanice bylo zřejmé, že Vašek neprožívá právě snadné období a že se jeho problémy v životě odrazily na jeho nastavení do klece. Podle toho, jak ale mluvil v posledních týdnech v rozhovorech, budil dojem, že už je z nejhoršího venku. Ukázalo se však, že na další zápas bylo zřejmě ještě brzy.

„Chtěl bych se tímto omluvit týmu, trenérům, a všem co mi umožňují zápasit. Psychicky jsem prostě momentálně nastavěn špatně,“ připustil Mikulášek na sociálních sítích. „Měl jsem dle rozhodčích na body vyhraný zápas a jen stačilo ustát poslední 3 minuty. Nevím a neumím si vysvětlit, proč jsem to udělal,“ přiznal Baba Jaga.

„Stydím se a mrzí mě to. Chápu tu kupu hejtu a vše kolem toho. Asi je to oprávněné. Jak říkám, je těžké se sebou poslední měsíce žít. Myslel jsem si, že jsem připravený a že jsem starý dobrý Vašek, ale bohužel. Nestalo se. Nedokážu to ovlivnit. Prostě jsem si to zapomněl užívat,“ vysvětlil Mikulášek.

Přesto všechno to mezi ním a Robertem Kokym očividně vřelo i po zápase a ve vzduchu lítaly slova jako odveta. Koky začal Mikuláškovi na tiskovce nabízet čistě postojářský zápas, což ale Babu Jagu rozlítilo tak, že se nakonec oba borci zvedli od stolu, odhodili mikrofony a začali se přes další dva lidi, kteří se snažili situaci uklidnit, dohadovat.

Pro Kokyho nejspíš nešlo o nejšťastnější způsob výhry, a tak možná cítí potřebu celý tenhle příběh ukončit po svém a tak nějak důstojněji, Vašek ale naopak vypadá, že už se k tomuto duelu nebude chtít vracet.

Od počátku mezi zápasníky vládlo napětí, které obvykle po zápase opadá, v tomto případě ale vzhledem k okolnostem přetrvalo. Mikulášek však teď bude mít asi jiné starosti a Koky se nejspíš bude muset vyrovnat se stávajícím výsledkem.

➤ Čtěte také: Babu Jagu trápil na Štvanici nadcházející soud. Co Mikuláškovi hrozilo?

Pokud bude Mikulášek pokračovat, pravděpodobně to už bude v rámci turnaje Oktagonu. Podle toho, co zaznělo v posledních týdnech, by mohl Mikulášek teoreticky dostat novou šanci zazářit koncem roku v Ostravě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek to v Trnavě absolutně nezvládl

Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

Tak tohle se absolutně nečekalo. Hlavní zápas turnaje FABRIQ 3 v Trnavě mezi Mikuláškem a Kokym měl velmi zvláštní průběh a především...

Václav Mikulášek nebyl na Štvanici v psychické formě

Babu Jagu trápil na Štvanici nadcházející soud. Co Mikuláškovi hrozilo?

Babu Jagu čeká za pár dní klání v turnaji Fabriq 3.🥊 Už se prý cítí lépe, ale po Štvanici prožíval náročné období, za něž mohl i...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Jedna rána za druhou! Baba Jaga přiznal, co všechno vedlo ke konci kariéry

Fanoušci Oktagonu stále nemohou uvěřit, že Václav Mikulášek skutečně končí svou kariéru. Baba Jaga ale hned přiznal, že nejde o náhlé...