Z pozice outsidera na vrchol pyramidy. Jak si Veličković vybojoval přes 7 milionů korun?

Konečně jsme se dočkali dlouho očekávaného finále pyramidy Tipsport Gamechanger. Zápas nabídl tři kola nervy drásajícího napětí a vítěze, který do zápasu vstupoval coby outsider.

Vítěz Tipsport Gamechanger Bojan Veličkovič Foto: OKTAGON MMA

Řecko-srbský duel plný nekonečného odhodlání

Oba jsou veteráni UFC, oba jsou více než obávanými soupeři a oba se probojovali skrze to nejlepší, co welterová váha OKTAGONu nabízí, až do finále unikátního projektu Tipsport Gamechanger. V duelu Michailidis vs. Veličković byl favorizovaný řecký Spartan. Koneckonců jde o bojovníka, který má na kontě zářezy v podobě Apolla, Grabinského nebo Louise Glismanna.

Tentokrát jsme ale byli svědky konce jako z pohádky, kdy si odnesl vítězství ten, který do klece vstupoval coby outsider – Bojan Veličković. V úvodu prvního kola se bojovníci přestřelovali v postoji a snažili se soupeře otřást především kopy, které dokážou být na obou stranách smrtící.

Padlo pár tvrdých round kicků a oba zápasníci se pokusili doručit i nějaký ten high kick. Zápas se ale přece jen nakonec přesunul na zem a v prvním kole jasně dominoval Řek, který doručil nejen takedown, ale i více signifikantních úderů.

V druhém kole se ale situace obrátila. Veličković nastoupil do klece s novou energií, vzal si Michailidise na zem, kde si ho držel pod kontrolou, dominoval a kolo si tak ukradl pro sebe.

Bojan si udržel elán až do třetího kola, kde bylo naopak znát čím dál výraznější vyčerpání na Spartanovi. Veličković byl ve třetím kole razantnější a připsal si více signifikantních úderů, takedown a dva pokusy o submisi.

Srbský bojovník si ve třetím kole vytvořil velký bodový náskok, který ale nakonec nebyl třeba, protože Prometheus ve správnou chvíli využil protivníkovy únavy a podařilo se mu zdánlivě nezdolného Michailidise uškrtit.

➤ Čtěte také: Pád legendy. Vémola inkasoval tvrdé KO v prvním kole. Pirát slaví největší vítězství kariéry

Bojan Veličkovič tak získal nejen cenný skalp, ale také historicky první vítězství v projektu Tipsport Gamechanger, trofej a především odměnu tři sta tisíc eur (téměř sedm a půl milionů korun).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se svými zvířecími miláčky

Vémola povyprávěl strašidelnou historku s uniklým krokodýlem. Kdo zakopl o dvoumetrového Kajínka?

Karlos Vémola je známý jako bojovník💪, ale také milovník zvířat. Vedle šelem chová i krokodýly🐊 a právě ti se mu postarali o nepříjemné...

Karlos Vémola

Vémola přiznal pravý důvod konce kariéry a prozradil, co by ho nalákalo zpátky do klece

Karlos Vémola završí svou kariéru odvetou s Attilou Véghem.💪Terminátor prozradil primární důvod, proč po červnovém Edenu pověsí rukavice na...

Patrik Kincl

Kincl nastínil plány na rok 2024. Který bojovník OKTAGONu pro něj představuje motivaci?

Patrik Kincl se před vrcholem roku zranil a musel odstoupit ze zápasu.💥 Kdy plánuje návrat a kdo je pro něho v tuhle chvíli vzorem?💪