Závěrečný pohled do očí vlka samotáře. Leo Brichta se na KSW 91 pokusí přepsat historii

Napětí před zítřejším turnajem KSW 91 v Liberci by se dalo krájet. Leo Brichta a Valeriu Mircea si střihli závěrečný staredown. Zítra je čeká tuhý boj o pás KSW!

Leo Brichta Foto: RFA

Dobře naladěný i dojatý Leo Brichta naposledy před zápasem pohlédl do očí Mirceovi

Tohle bude bitva se vším všudy. Leo Brichta a Valeriu Mircea se v hlavním zápase KSW 91 utkají o prozatímní titul lehké váhy. V sázce je hodně. Vždyť oblíbený domácí bojovník může být vůbec prvním Čechem, který připne nablýskaný šampionský pás KSW.

Závěrečný staredown na pátečním veřejném vážení mezi Brichtou a Mirceou proběhl v relativně přátelském duchu. Leo se dokonce pokusil o vtípek, když si čechral svůj řídký porost na bradě. Valeriu Mircea, přezdívaný "vlk samotář", byl daleko vážnější a na uvolněnou atmosféru přistoupil jen částečně. Oba si moc dobře uvědomují, že výhra v zítřejším hlavním zápase jim může změnit život.

sipka Kde sledovat KSW 91 živě se dozvíte ZDE

Organizace KSW si pro Brichtu na závěr přichystala překvapení v podobě předání cen za vítězství v několika oficiálních anketách. K udělování trofejí přitom polská organizace přistoupila vůbec poprvé ve své 20leté historii.

Mnoho důvodů k dobré náladě naopak neměl liberecký patriot Dominik Humburger. Člena armády ČR tentokrát v závěru přípravy zradilo tělo a výsledkem bylo převážení o 2,2 kilogramů. Jeho soupeř, Adrian Dudek, naštěstí zápas přijal a o zápas libereckého hrdiny tak nepřijdeme, byť za svůj přešlap musí soupeři odevzdat polovinu výplaty.

Na veřejné vážení a závěrečné staredowny před KSW 91 se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár

Vasil Ducár popisuje cestu do KSW a nastiňuje taktiku. Dobrá prohra je lepší než špatná výhra, říká

Vasil Ducár si v sobotu od boxu odskočí k MMA, aby nasadil malé rukavice a střihnul si premiéru v polské organizaci.💪Jak vypadala jeho...

Michal Martínek

Bijec Michal Martínek promluvil o skryté výhodě Lea Brichty. Jakou roli budou hrát fanoušci?

Zápasník Michal Martínek v těchto dnech absolvuje výživný kemp v polském Ankos MMA, přesto si našel chvilku a přijal naše pozvání na...

Mach Muradov s přítelkyní

Makhmud Muradov tipuje průběh a výsledek hlavního zápasu KSW 91: Mircea vs. Brichta

Očekávaný galavečer KSW 91 se kvapem blíží a své predikce postupně nabízí celá řada osobností domácí bojové scény. Takhle vidí šance obou...