RedFace 2: Konečný, Kunštár, Skružná a další – datum, fight card, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kontroverzní organizace RedFace tuto sobotu pořádá svůj druhý turnaj. I tentokrát je karta nabitá spoustou bizarností, ale i po sportovní stránce zajímavých zápasů. Přečtěte si, jak bude vypadat program a kde celý turnaj sledovat.

DATUM A INFO
KARTA A ZÁPASY
LIVESTREAM A VSTUPENKY

RedFace 2 Foto: Facebook/Redface.cz

Hodnocení turnaje RedFace 2: 6.5/10

  • Datum: Sobota 9. 9. 2023 od 19:00
  • Místo konání: UNYP Arena, Praha

RedFace 2: Lukáš Konečný, Kryštof Novák i obligátní Booty Slap (datum, aktuální info)

I tentokrát si RedFace připravila pořádnou porci zábavy pro příznivce bizáru, ale i pro ty, kdo ocení pořádný sportovní výkon. O ten se například postará hned první dvojice večera, která svede charitativní souboj – mistr světa v boxu Lukáš Konečný a bývalý účastník reality show Love Island Kryštof Novák. Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Chybět nebude ale ani disciplína pro milovníky ženské krásy – Booty Slap neboli fackovaná přes zadek. V tom síly porovnají plavovlasá fotomodelka Lulu (v minulosti spojovaná s Karlosem Vémolou) a pornoherečka ClaudiaMacc.

RedFace 2
📅KDY 9. 9. 2023 (19:00)
🚩KDE UNYP Arena, Praha
🤼KARTA karta a výsledky
▶️LIVESTREAM Info najdete ZDE
📢PROGRAM

Pátek: 9:00 – oficiální vážení, 18:00 – veřejné vážení Harfa (živě na Youtube)

Sobota: 18:00 – Open Door, 19:00 – charitativní zápas Konečný vs. Novák (živě na Youtube), 19:30 - PPV Live, Pozápasová tiskovka (živě na Youtube), Afterparty v JK Gastro House

Pobaví se i ti, kdo mají rádi netradiční spojení a zápasy. Budeme moci sledovat duel zápasníků, kteří by se ve stejné váhové kategorii nikdy nepotkali. Jakýsi souboj Davida s Goliášem svedou Leonardo a B.I.G. Vrcholem večera pak bude MMA openweight zápas Kunštár vs. Podnikatel, mezi nimiž vládne napjatá rivalita, kterou řádně projevili už během předzápasových rozhovorů.

Předzápasová živá vysílání RED FACE 2 FACE
Kunštár vs. Podnikatel Ke zhlédnutí ZDE
Žaneta, Dagmar, Claudia, Lulu Ke zhlédnutí ZDE
Pastyřík, Ultrapárek, 2 vs. 2 Ke zhlédnutí ZDE
Kunštár, Marek podnikatel, Criss Ke zhlédnutí ZDE

Petr Kunštár není jen bojovník, ale také hudebník. Podívejte se na jeho vystoupení v rámci předzápasové akce RedFace:

RedFace2: Charitativní fight Lukáše Konečného a Kryštofa Nováka

Celý večer odstartuje souboj mistra světa v boxu Lukáše Konečného a účastníka reality show Love Island, který si v organizaci už jednou zabojoval proti Adamu Reiterovi, Kryštofa Nováka (předtím jsme ho mohli vidět i v kleci Clash of the Stars, kde porazil Tomáše Chlupa, jenž si pak v prvním turnaji RedFace střihl zápas s Robertem Rosenbergem).

Tento fight byl však naplánován s velmi dobrými úmysly, jde totiž o charitativní duel – Konečný i Novák se vzdají svých honorářů ve prospěch malého Míši, který se potýká s několika vážnými nemocemi. (Šanci pomoci budou mít i diváci, stačí přispět libovolnou částku na transparentní účet: 4873878013/0800).

RedFace2 program – Ukrajinci vs. Romové – vznik a zánik šokujícího zápasu

V jednu chvíli se na programu objevil netradiční a až šokující souboj, v němž se měli utkat Ukrajinci a Romy. Když organizace tento fight oznámila, strhla se velká vlna kritiky a proti souboji se ohradila i Národní sportovní agentura„Tento typ boje postavený na sporu dvou národnostních menšin je zcela mimo naše chápání,“ znělo jejich vyjádření pro iDnes.cz.

Po množství vášnivých reakcí nejen z řad veřejnosti se rozhodla RedFace tento souboj odpískat„Po důkladném zvážení jsme se rozhodli zrušit plánovaný zápas Romové vs. Ukrajinci. Toto rozhodnutí jsme učinili po pečlivém zhodnocení všech možných důsledků takového souboje. Naším hlavním cílem je vždy podporovat a šířit vášeň pro bojové sporty mezi našimi fanoušky.“

➤ Čtěte také: Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

„Nikdy jsme nechtěli vyvolávat jiné emoce než ty, které jsou spojené s radostí a vzrušením z těchto sportů. Velkou chybou bylo zveřejnění neoficiální fightcard, která nebyla pro veřejnost, ale pouze pro pracovní účely – i když jsme ji nahradili ihned za správnou, již bylo pozdě. Zápas měl být podle pravidel MMA a v duchu fairplay 2 vs 2, kde by dva proškolení rozhodčí dohlíželi na pravidla. Zápas tedy nebude a tímto bychom celou kauzu uzavřeli,“ vyjádřila se organizace.

RedFace 2 – Íránský Hulk a jeho náhlá indispozice

O pozdvižení se postaral také Sajad Gharibi neboli íránský Hulk. Když organizace oznámila, že ulovila tohoto íránského obra, mnozí zapochybovali o tom, že jde o pravdivou informaci. Ti, co tuto kontroverzní postavu již znali z dřívějška, totiž o Hulkovi vědí, že mu to hodně mluví, jenže když dojde na věc, skutek utek.

To se ukázalo například minulé léto v zápase s kazašským Titánem, který ho i navzdory Hulkově vydatnému trashtalku a velké spoustě výhrůžek poslal k zemi už během prvního kola.

Organizace dle svých slov prý skutečně s účastí íránského Hulka počítala, jenže co čert nechtěl, Gharibi pár dní před turnajem skončil v nemocnici se zraněnou rukou a turnaje se tedy zúčastní pouze online. Více o situaci se dočtete zde: RedFace hlásí doslova obří ztrátu! Íránského Hulka na sobotním galavečeru neuvidíme

Íránský Hulk na svůj výkon v RedFace pilně trénoval, výsledek ale bohužel neuvidíme.

RedFace 2 program: fight card, zápasy a výsledky

Kromě již zmíněných duelů si tu svou premiéru odbouchají účastnice reality show Dagmara a Žaneta. Dagmaru jste mohli vídávat v pořadu Farma a Žaneta sváděla boj o přežití v show Survivor. Obě děvčata pilně trénují, druhá zmíněná dokonce pod vedením české bojovnice UFC Lucky Pudilové.

Skvělé zápasy také jistě předvedou Jakub Hošek a Saidem Suraganovem a ve velterové váze se proti sobě postaví Frolík s Markem. Hoška s Frolíkem jsme mohli vidět už na prvním galavečeru v zápase 2 na 2 (společně s Tothem a Trňanem), kde Hošek Frolíka uškrtil.

RED FACE 2
MMA Openweight Kunštár vs. Podnikatel
MMA Catchweight 69 Kg Dagmar vs. Žaneta
MMA Middleweight Jevický vs. Čambal
MMA Openweight Boyka vs. B.I.G
MMA Bantamweight Hassby vs. Vargas
Booty Slap Claudia vs. Lulu
MMA Openweight
Górniak vs. Ivaschenko
MMA Openweight Tóth vs. Ultrapárek
MMA Catchweight 80 Kg Hošek vs. Suraganov
MMA Welterweight Frolík vs. Marek
MMA Bantamweight Weidhentaler vs. Šíma
Charitativní box (openweight) Konečný vs. Novák

Kde sledovat Red Face 2 živě online? Bude přímý přenos v TV? Livestream a vstupenky

Jestliže vás láká sledovat turnaj pěkně zblízka, stále je možnost zakoupit si vstupenky. Ty seženete v sítích prodejen Ticketportal.cz. Pokud vám postačí sledovat zápasy z pohodlí domova, RedFace nabízí možnost pořídit si PPV (Žádná z televizí tento turnaj nevysílá.) zprostředkované samotnou organizací – pay-per-view pořídíte za 149 Kč na stránkách playlive.net.

Podívejte se na předzápasové živé vysílání s aktéry hlavního zápasu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná turnaj RedFace 2?

Druhý turnaj RedFace se koná v UNYP Areně dne 9. 9. 2023. Kompletní informace a program najdete v článku.

2️⃣ Jak sledovat turnaj RedFace 2 online zdarma?

Turnaj RedFace 2 lze sledovat skrze živé vysílání organizace, stačí si jen na stránkách playlive.net zakoupit PPV v hodnotě 149 Kč. Více o turnaji se dozvíte v článku.

3️⃣ Kdo bude zápasit v RedFace 2?

V turnaji RedFace 2 uvidíme například mistra světa v boxu Lukáše Konečného, účastnici reality show Survivor Žanetu Skružnou, ale mezi disciplínami nebude chybět ani Booty Slap. Na celou kartu se podívejte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Íránský Hulk nenastoupí

RedFace hlásí doslova obří ztrátu! Íránského Hulka na sobotním galavečeru neuvidíme

V sobotu jsme na turnaji RedFace měli vidět vedle dalších bizarností i íranského Hulka.💪🟢 Obra se však nakonec nedočkáme. Co se stalo?

Ondřej Novotný

Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Mezi tuzemskými organizacemi Oktagon MMA a RedFace vládne už nějakou dobu napětí.⚡️ Oktagon se teď rozhodl dát jasně najevo svůj postoj.💥

Gábora Borárose možná uvidíme v RedFace

Boráros v RedFace? Gábor se zřejmě hodlá vrátit do klece za každou cenu

Gábor Boráros už je bez boje zřejmě příliš dlouho, a tak vymýšlí způsoby, jak se znovu dostat co nejdřív do klece. Možná ho uvidíme i v...