Jaroslav Kotlár (Kotlar Security) – životopis, zápasy v Clash of the Stars a další info

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jardu Kotlára zná každý fanoušek Clash of the Stars. Svérázný zápasník proslul soubojem v kleci strachu a neuvěřitelnými hláškami. Přečtěte si, kdo je Jarda Kotlár a kdy ho budete moci znovu sledovat v kleci.

ŽIVOTOPISZÁPASY
KOTLÁR vs. BENDA
KOTLÁR vs. HUHU
KOTLÁR vs. DATEL

Jaroslav Kotlár Foto: Facebook/Clash of the Stars

Jaroslav Kotlár životopis – začátky v Clash of the Stars a další základní informace

Dnes již nejslavnějšího securiťáka Česka a milovníka klece strachu ještě donedávna nikdo moc neznal. Clash of the Stars mu však skutečně změnil život a jméno Jarda Kotlár zná v současné době skoro každý. Jarda je nejen velkým ranařem, ale také hudebníkem, který si získal mnoho fanoušků songem La Cosa Nostra. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jarda vždycky ale neměl takové štěstí. „Smůla v mém životě mě provázela opravdu dlouho, ale teď mě potkalo štěstí a já se toho budu držet a nevzdám se,“ svěřil se v rozhovoru pro Expres.cz. „Přišel jsem o všechno. O rodinu, o manželství, o řidičák, o bydlení... Všelijaké problémy, co se dějí, jsem měl. Táta mi zemřel,“ prozradil Jaroslav.

Jaroslav Kotlár
🆔Jméno Jaroslav Kotlár
🥊Přezdívka Kotlar Security

Jarda Kotlár – podnikání a přezdívka Kotlar Security

Jarda Kotlár si před několika lety založil podnikání. Nabízel své služby osobního ochránce – podle oficiálního názvu jeho společnosti nabízel nejen ochranu osob, ale i majetku. „Dobrý den, takže domácí agentura security se zakládá na spolupráci s vámi, takže jelikož budete mít problém, nebo jakýkoli extrémní zážitek, kterej budete chtít prožít se mnou, tak mi zavolejte na toto číslo,“ uvádí svou společnost Kotlár v reklamě na Youtube.

Celou reklamu si můžete pustit zde:

Jarda Kotlár – klec strachu a Lukáš „Huhu“ Procházka

Prvně nám Clash of the Stars představil Jaroslava ve třetím turnaji, kde ho Karlos Benda porazil na konci prvního kola. Ve čtvrtém turnaji se měl Jarda původně utkat s Abem Charvátem, toho však nakonec skolily zdravotní potíže, a tak se proti Jardovi odvážil nastoupit Lukáš „Huhu“ Procházka.

Zápas se uskutečnil v takzvané kleci strachu, kterou si Jaroslav velmi oblíbil. A aby ne když se mu v ní podařilo Procházku přejet jak parní válec. Po pouhých osmnácti vteřinách byl Huhu nucen zápas odklepat, protože už nemohl dál vydržet v Kotlárově gilotině.

BILANCE A STATISTIKY
Výhry Prohry
1 1

Jarda Kotlár byl odhodlaný v tradici klece strachu pokračovat, a hned jak zlikvidoval Procházku, začal s velkou vervou vyzývat do klece 3 x 3 i Karlose Bendu„Chci ho v kleci strachu, potřebuje pořádně zbombit. Já bych mu to dal moc rád, ale on chce utíkat, spoléhá se na taktiku, útěky a manévry. Já se spoléhám na své srdcové granáty,“ vysvětlil Jarda své důvody pro Expres.cz.

Jarda Kotlár vs. Karlos Benda

Mezi Jardou Kotlárem a Karlosem Bendou to na tiskovkách pěkně vřelo, samotný zápas ale nakonec netrval moc dlouho. Benda očividně zvolil taktiku Jardu unavit a pak nečekaně zaútočit, a tak se chvilku naháněli po kleci, a Benda koncem prvního kola v nestřeženou chvíli Jardu knockoutoval velmi dobře mířeným úderem na bradu.

Jarda Kotlár začal v podstatě hned po zápase volat po odvetě, přesvědčený, že v druhém kole by Karlose porazil. Nejraději by ale Bendu zlákal do klece strachu, kde se Kotlár cítí být na své půdě, to však Karlos alespoň prozatím razantně odmítá. Prohlásil, že pokud by se spolu měli utkat ještě jednou, pak v klasickém oktagonu.

Jaroslav Kotlár – přehled všech zápasů

Jarda Kotlár letos v říjnu svede svůj třetí souboj v Clash of the Stars. Tak jak byl ten předchozí specifický díky netradiční kleci strachu, v tom nadcházejícím také nepůjde o běžný MMA souboj, s Markem „Datlem“ Valáškem si to hodlají rozdat holými pěstmi.

Jarda Kotlár - ZÁPASY
Výsledek Soupeř Turnaj Způsob

Marek „Datel“ Valášek Clash of the Stars 6 (bare knuckle)
WIN Lukáš „Huhu“ Procházka Clash of the Stars 4 (klec strachu) submise
LOSS Karlos Benda Clash of the Stars 3 KO

Jaroslav Kotlár (Kotlar Security) – hudba a rap, La Cosa Nostra a spor s Datlem

Jarda Kotlár není jen zápasníkem Clash of the Stars, je také hudebníkem. Před více jak půl rokem Jarda Kotlár zveřejnil song La Cosa Nostra, který se stal později důvodem sváru mezi ním a Markem „Datlem“ Valáškem. Kotlár má totiž za to, že ho Datel společně s kamarádem Vojtou Hlaváčkem okradli, respektive že jeho videoklip vydělal více, než mu kluci tvrdí. To se také stalo ústředním tématem této dvojice na tiskovkách.

„Spolupracovali jsme spolu, protože Jardu zastupoval můj kamarád Vojta Hlaváček. (...) Celý to ztroskotalo na tom, že Jarda si myslí, že z jednoho zhlédnutí na Youtube je výdělek jedna koruna, takže podle jeho výpočtů, klip, který viděly tři miliony lidí, vydělal tři mega, tím pádem si myslí, že jsme ho podělali,“ vysvětloval během úvodní tiskovky Valášek.

Vojtěch Hlaváček na druhé straně tvrdí, že Kotlárovi financoval spoustu věcí, a měl mu prý dokonce i půjčovat peníze. Částka, kterou mu prý Jaroslav Kotlár dluží, se vyšplhala na sto dvacet pět tisíc korun.

Podívejte se na videoklip, kolem něhož se točí celý Jardův spor s Vojtěchem Hlaváčkem a Markem Valáškem:

Jarda Kotlár vs. Marek „Datel“ Valášek (Clash 6) – zápas bare knuckle

Jarda Kotlár a Marek „Datel“ Valášek byli možná svého času něco jako přátelé, to se ale změnilo ve chvíli, kdy společně natočili již zmíněný videoklip ke Kotlárově písni La Cosa Nostra. Zdánlivě neřešitelný spor se obou stran dotkl natolik, že se rozhodli vyřešit si ho v pěstním souboji v kleci. Tentokrát se však pánové budou bít bez rukavic, takže ať už zápas dopadne jakkoli, asi to bude hodně bolet.

Karlos Vémola a osm Kotlárů v kleci

Během své narozeninové oslavy Karlos Vémola ve vtipu prohlásil směrem k promotérovi Clashe Tomáši Le Symu, ať mu dá do klece osm Kotlárů. „Říkal jsem mu, že když se blíží ten důchod, že si potřebuju vydělat, tak ať mi dá milion za každého Kotlára. Nastoupím proti všem. A ať je jich co nejvíc, abych si něco vydělal. Ať jich je v kleci alespoň osm,“ vysvětloval tehdy s nadsázkou situaci Vémola.

Jarda Kotlár si ale nemínil nechat něco takového líbit a neváhal Terminátorovi hbitě odpovědět. „Prý chceš nastoupit proti nám všem, proti celému rodu. Uvědomuješ si vůbec, co říkáš? Nás je dvacet autobusů, dostal by tě hned ten první. Respektuji, že jsi starší člověk a chceš si ještě vydělat, ale milion za Kotlára? Vždyť já bych na tebe stačil sám,“ poslal jasný vzkaz Kotlár.

Jaroslav Kotlár vs. Alex Cverna – bitva na internetu

V poslední době na sebe Jarda Kotlár upozornil také virtuální hádkou se zápasníkem organizace IAF Alexem Cvernou, kterému se nelíbilo, jakým způsobem Jarda Kotlár s Karlosem Vémolou komunikoval. „Ty sis dovolil Karlosovi říct, že ho bereš do zápasu, že v postoji nic neumí a to mě n****o,“ rozčiloval se Cverna během online rozhovoru s Jardou. „Jakou mu dáváš úctu, klukovi, kterej tady pro nás pro český MMA něco dokázal,“ dodal.

„Já uznávám od samého začátku i tebe i Karlose Vémolu (...), protože je to špička a světově známej zápasník, legenda, já uznávám takový lidi, ty to víš, že já mám respekt k lidem. Já jsem tě měl rád a pořád tě mám rád a nechci, abysme se my dva veřejně hádali, aby to lidi viděli,“ odpovídal mu Kotlár. Spor však nakonec utichl stejně rychle, jako začal. Na celý jejich rozhovor se můžete podívat v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdo je Jaroslav Kotlár (Kotlár Security)?

Jarda Kotlár je zápasníkem organizace Clash of the Stars. Kromě zápasení a aktivit na internetu se také věnuje hudbě. Více o Jaroslavu Kotlárovi se dozvíte v článku.

2️⃣ Kdy má Jarda Kotlár zápas?

Jardu Kotlára čeká zápas bare knuckle s Markem „Datlem“ Valáškem 28. října v rámci šestého turnaje organizace. Více o okolnostech zápasu se dozvíte v článku.

3️⃣ Proč má Jarda Kotlár přezdívku Kotlar Security?

Jarda Kotlár nabízel služby ochrany osob a majetku. Svou společnost nazval Kotlar Security s.r.o., přezdívku pak začal používat i jako umělecký pseudonym. Více o jeho podnikání se dozvíte v článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars?

Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme Karlose s Kotlárem v...

Jaroslav Kotlár

Nadlidská síla a nekonečná zloba. Jarda Kotlár plánuje pomstu. Co vzkázal soupeři?

Jedna z hvězd organizace Clash of the Stars, Jaroslav Kotlár započal "ostrou" přípravu na svého nadcházejícího soupeře. I tentokrát to bude...

Valášek vs. Kotlár

VIDEO: „Takovou ti šlehnu, že ztratíš rozum!“ vzkazuje Kotlár Datlovi

Jarda Kotlár a Marek Valášek si to spolu koncem října rozdají na holé pěsti.👊🏼 Napětí mezi nimi však houstne už teď. Co Kotlár Datlovi...