Jak sledovat dnes box Fight Night Challenge 5 ▶️ Momo vs. Hossa živě v livestreamu

Už dnes od 19:00 se v Bratislavě koná boxerský galavečer Fight Night Challenge 5 s hlavním zápasem Momo vs. Hossa. Podívejte se na stručný návod, kde sledovat zápasy živě online.

Fight Night Challenge 5 už dnes Foto: Fortuna

Kdy a kde sledovat Fight Night Challenge 5 ▶️ Momo vs. Hossa online? Livestream

Turnaj Fight Night Challenge 5 znovu po několika měsících nabídne netradiční boxerské zápasy. Rukavice nasadí slovenští rappeři Momo a Frayer Flexking, nebo bývalý vynikající hokejista Marcel Hossa. Čekat můžeme tradičně skvělou atmosféru i doprovodnou show. Zápasy odstartují úderem dnešní 19. hodiny. Vsaďte si na Fight Night Challenge s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

V zápasech Fight Night Challenge 5 se i tentokrát představí známé tváře, pro které je box spíše doplňkovou aktivitou. Obrovskou výzvu přijal bývalý hokejista Marcel Hossa, který v nejslavnější lize nasbíral svého času přes 200 startů. Na ledě ovšem k vyhlášeným bitkařům rozhodně nepatřil. Jak bude vypadat jeho boxerský projev?

Jeho soupeřem bude v hlavním zápase celé karty rapper Momo. Ten, podobně jako jeho kolegové z branže Rytmus, Separ, Majk Spirit a další, našel zalíbení v této disciplíně a náročnou přípravu se pokusí přetavit v solidní výkon uvnitř ringu.

Vypjatý duel se očekává od souboje Frayera Flexkinga s Adamem Štrbou. Zatímco slovenský hudebník se boxu rekreačně věnuje už několik let, o přípravě influencera Štrby toho příliš nevíme. Jeden z nejznámějších slovenských rapperů plánuje učinit se soupeřem krátký proces. Adam Štrba ale opakovaně Flexkingovy kvality zpochybnil a hodlá šokovat zaplněný zimní stadion Ondřeje Nepely.

Kde sledovat živě Fight Night Challenge 5 online – PPV cena, video, přímý přenos

Fight Night Challenge live stream můžete sledovat dnes od 19:00 na osvědčené vysílací platformě oktagon.tv. Cena Fight Night Challenge PPV je 12,99 EUR. Jak mohou galavečer sledovat fanoušci na Slovensku se dozvíte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Půjde sledovat Fight Night Challenge 5 zdarma online?

Úvodní dva duely galavečeru Fight Night Challenge 5 můžete na YouTube sledovat zcela zdarma. Kde následně sledovat všechny zápasy se dozvíte v článku.

2️⃣ V kolik hodin začíná Fight Night Challenge dnes?

Fight Night Challenge 5 startuje dnes v sobotu 2. prosince od 19:00. Hlavní zápas večera Momo vs. Hossa přijde na řadu okolo 23:00.

3️⃣ Je možné zápas Momo vs. Hossa sledovat na mobilu?

PPV Fight Night Challenge 5 můžete dnes sledovat na mobilu, PC i tabletu odkudkoliv s přístupem na internet.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mike Perry

Kde a kdy sledovat BKFC 56 ▶️ Mike Perry vs. Eddie Alvarez livestream? Info, kurzy a cena PPV

Tady poteče krev!🩸 Elitní knockouter Mike Perry si to v noci ze soboty na neděli rozdá v zápase holých kloubů s bývalým UFC šampionem...

Monika Chochlíková je nejlepší slovenskou bojovnicí

Slovenská organizace PML hlásí velké změny a nové spolupráce. Na co se mohou fanoušci těšit?

Ještě do nedávna ryze postojářská organizace Professional Muaythai League oznámila začátek nové éry. Podívejte se, kteří bojovníci se zde...

Vašek Sivák se vrací do akce

RFA 14: Václav Sivák vs. Christopher Hopp – datum, program, výsledky a livestream

V sobotu 2. prosince se v košické STEEL Aréně koná závěrečný RFA turnaj letošního roku.☝ Veškeré podrobnosti o turnaji vám přinášíme v...