Kde sledovat Red Face živě ▶️ Raiter, Novák, Koleso, Rosenberg, Kafuu live stream online

První galavečer organizace Red Face je tady. V tomto článku najdete odpověď na otázku, jak dnes sledovat Kafuu, Kolesa, Rosenberga a další aktéry živě.

Patrik Pešava alias Koleso Foto: Instagram/Red Face

Red Face online: Kdy a jak sledovat live stream – MMA, box, bizár i profesionální zápasy

Očekávaný vstup organizace Red Face na tuzemskou bojovou scénu se úderem dnešní 18. hodiny stane realitou. K vidění budou zápasy pod různými pravidly a nepochybně také spousta bizáru. Do akce jdou totiž mimo jiné známí influenceři Koleso, Max Green, Kafuu, nebo Tomáš Chlup či boxer v důchodu Robert Rosenberg.

Pokud ještě nemáte program na sobotní večer, sledování turnaje Red Face: Reloaded může být zajímavou volbou. Hlavní, a nutno říci velmi vyhrocený souboj, obstarají Adam Raiter a Kryštof Novák, kteří se utkají v MMA zápase ve váze do 84 kilogramů.

Obecně nabídnou Red Face zápasy zase něco nového. To platí především o tiktokerkách Kafuu s Peťulkou, které se budou plácat přes zadek. Sázkové kanceláře úvodní galavečer do své kurzové nabídky nezařadily. U Betana si ovšem za snadnou registraci na pár kliknutí přijdete na pěkný vstupní bonus 300 Kč a v budoucnu si za něj můžete vsadit třeba na zápasy Oktagonu či UFC.

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Red Face PPV cena playlive.net, YouTube free stream

Přímý přenos z turnaje Red Face bude vysílaný skrze placený online live stream na platformě playlive.net. Cena pay-per-view je 149 Kč. Stream Red Face zdarma pravděpodobně budete hledat na internetu marně. Oficiálně je totiž popsaný způsob jedinou možností, jak sledovat zápasy živě v livestreamu.

Úvodní zápas fight card Red Face Koleso vs. Max Green (peklo fight) můžete sledovat zdarma na YouTube Red Face. Na záznam sobotního veřejného vážení se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zbyněk Vlček si zabojuje v Oktagonu

Nová posila na Štvanici rozhořčila nejen fanoušky. Tohle patří do Clashe, říkají

I páteční Štvanice se pomalu plní zajímavými duely, teď však Oktagon odkryl zápasníka, který některé fanoušky popudil. Proč ho v turnaji...

Zuckerberg a Musk v kleci?

Musk a Zuckerberg proti sobě v kleci? Kdo koho vyzval na souboj?

Zdá se, že v kleci si začnou dřív či později řešit neshody skutečně všichni. Dočkáme se v budoucnu duelu Zuckerberg vs. Musk?

Ondřej Novotný a Karlos Vémola

Vémola s Novotným spřádají velkolepé plány: bude odveta století pro sto tisíc lidí?

Karlos Vémola a Ondřej Novotný spolu očividně řeší Terminátorovu budoucnost. Jak by mohl vypadat Karlosův poslední fight?