Kdy a jak sledovat zápas o titul Prince vs. Cverna živě? Live stream, přímý přenos v TV

Těžká váha Alex Cverna se dnes představí v zápase o titul francouzské organizace Hexagone MMA. Kde zápas sledovat živě? Poradíme vám v článku.

Alex Cverna dnes v Nizozemsku zabojuje o titul Foto: Facebook/ I Am Fighter

Živě: Hexagone MMA 12: Prince Aounallah – Alexandr Cverna zápas o titul těžké váhy

Už tak nabitou sobotu zpestří titulový souboj Alexe Cverminátora Cverny. Známý těžkotonážník se v nizozemském Alkmaaru utká dnes okolo 22:30 se zkušeným Princem Aounallahem. Poputuje titul do České republiky? Vyzvedněte si bonus na sázení za jednoduchou registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Alex Cverna stojí na prahu jedné z největších výzev své bohaté kariéry. Francouzská organizace Hexagone MMA si ho vybrala jako titulového aspiranta, přestože zde v minulosti neodzápasil ani jeden duel. Hrdý reprezentant Spejbl Gymu a dlouholetý svěřenec Mikyho Vančury ovšem hlásí skvělou formu a hlad po úspěchu.

Cverna se v posledním období dostal do solidního zápasového tempa. Naposledy si na turnaji IAF 9 v titulovém eliminátoru poradil s Davidem Závodou, kterého pomocí svých legendárních kladiv tvrdě ukončil už po necelé minutě prvního kola.

Už 11. listopadu čeká Cvernu bitva o titul organizace IAF s aktuálním šampionem Jevgenij Orlovem. Ještě předtím hodlá splnit dnešní zahraniční misi a přivést do Prahy šampionský pás, což by bezpochyby znamenalo jeden z největších úspěchů dosavadní kariéry.

Prince Aounallah je pro české fanoušky dobře známé jméno. V roce 2019 změřil síly s Karlosem Vémolou a byla z toho jednomyslná porážka na body. Prince se do klece vrátil po tříleté pauze v roce 2022, přestoupil do těžké váhy a momentálně táhne vítěznou sérii, která čítá už 3 vítězné duely.

Titul menší francouzské organizace Hexagon MMA vybojoval Prince ve svém posledním zápase v polovině června letošního roku, kdy ve 4. kole udolal na TKO Paula-Emmanuela Gnazeho. Do zápasu s Cvernou jde úřadující šampion v roli favorita.

BILANCE
ALEXANDR CVERNA PRINCE AOUNALLAH
10-2 17-11

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kde zápas Prince vs. Cverna sledovat live dnes? Online stream i přímý přenos O2 TV Sport

Utkání mezi Princem a Cvernou můžete sledovat dnes večer hned několika způsoby. Celou kartu odvysílá platforma DAZN, kde měsíční balíček vyjde na 249 Kč. Na stejném místě si můžete pustit i boxerský galavečer v Rijádu, na kterém se střetne Tyson Fury s Francisem Ngannou.

Cvernův zápas zařadila do své nabídky také tuzemská televizní stanice O2 TV Sport. Přímý přenos zde startuje ve 21:30. Na fight card Hexagone MMA 12 se představí i česká bojovnice Pavla Kladivová.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Zápas Prince vs. Cverna kdy bude?

Alex Cverna jde do boje v sobotu 28. října okolo 22:30. V Alkmaaru se utká o titul těžké váhy organizace Hexagon MMA. S kým se Cverminátor utká se dozvíte v článku.

2️⃣ Je možné sledovat zápas Prince – Cverna livestream online na mobilu?

Zápas Alexe Cverny si můžete pustit online na mobilu, PC i tabletu. Kde najdete přímý přenos se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Cverna porazil Závodu

To byla demolice! Alex Cverna zlikvidoval Závodu a postaví se do boje o titul IAF

Alexander Cverna nenechal v Poděbradech nikoho na pochybách a rázně si řekl o titulovou šanci v těžké váze organizace I am Fighter. Více v...

Alex Cverna

Alex Cverna: Karlos se strašně změnil. Dneska už má jméno a Alexe nepotřebuje

Alex Cverna a Karlos Vémola jsou kamarádi od roku 2013, podle Cverny se ale Terminátor změnil.💥 Proč už jejich přátelství není, co bývalo?

Filip Grznár zabojuje o titul

Clash of the Stars 6 datum, účastníci, zápasy, kurzy, výsledky, online livestream

Všechny informace, zápasový program 🔍, kurzy i návod na sledování livestreamu Clash of the Stars 6: One day in Bankgok ✅ najdete v tomto...