OKTAGON 49: Moeil vs. Todev – info, karta, livestream, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Co nevidět bude Kolín nad Rýnem hostit akci, z níž vzejde král těžké váhy OKTAGONu. Podívejte se, jak vypadá karta turnaje, kde ho sledovat živě zdarma a mrkněte na náš sázkový tip.

INFOKARTALIVESTREAMSÁZKOVÝ TIP

Hatef Moeil Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 49 (Kolín nad Rýnem) – datum, místo a další info

Po více jak dvou letech se znovu dočkáme titulového souboje o pás šampiona těžké váhy. Zápas obrů otřese zemí Kolína nad Rýnem a o post absolutního krále se utkají borci, které jsme v OKTAGONu viděli zatím jen vyhrávat – #1 těžké váhy OKTAGONu a světová #78 Hatef „Boss“ Moeil a #2 žebříčku OKTAGONu a světová #103 Lazar Todev. Sledujte Oktagon 47 živě na Tipsport TV zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V Kolíně na Rýnem také po roce uvidíme „Frankfurtského krále“ Christiana Eckerlina, který nastoupí proti obávanému veteránovi UFC Leandrovi „Apollo“ Silva, pro kterého půjde letos už o třetí zápas.

OKTAGON 49
🕑KDY 18. 11. 2023 (od 18:00)
📍KDE Kolín nad Rýnem (Lanxess Arena)
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

Oktagon 49: Moeil vs. Todev – bilance, kurzy, analýza a sázkový tip

V rámci organizace OKTAGON MMA jsme německého bojovníka Hatefa Moeila viděli už třikrát a ve všech případech odcházel z klece jako vítěz. V prvním zápase drtil Brazilce Kerissona Leal de Rezende s takovou razancí, že duel skončil ve druhém kole na TKO, protože Rezende už v podstatě odmítal do dalšího kola nastoupit.

Poté tvrdost Moeilových úderů okusil americký Grizzly Jeremy Kimball, který dopadl podobně jako Rezende a zápas skončil ve druhém kole na TKO. Brazilec Wallyson Carvalho vydržel s Moeilem celá tři kola, ale „Boss“ doručil jak více úderů, tak takedownů a urval tak vítězství na body.

Moeil má na kontě celkem 15 výher, a než naskočil do vlaku organizace OKTAGON MMA, bojoval v mnoha organizacích, jako jsou například německé GMC, Elite MMA Championship, jednou si však odskočil i do polské KSW, kde si bohužel připsal jednu ze čtyř proher.

BILANCE
Hatef Moeil Lazar Todev
14 výher 9 výher
Výhry KO/TKO: 11 Výhry KO/TKO: 6
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 1
Výhry na body: 3 Výhry na body: 2
4 prohry 5 proher
Prohry KO/TKO: 3 Prohry KO/TKO: 0
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 1
Prohry na body: 0 Prohry na body: 4
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1,62 2,18

Sledujte turnaj Oktagon 49 živě na Tipsport TV

I bulharský bojovník Lazar Todev je zatím se svými dvěma vítěznými zápasy v organizaci OKTAGON MMA neporažený a s Moeilem mají ještě jednu společnou věc – oba mají na kontě skalp Brazilce Wallysona Carvalho. Todev ho však na rozdíl od Bosse, jenž Brazilce utáhl na body, porazil v prvním kole na submisi.

První, koho však Todev v OKTAGONu pokořil, byl Adam Palasz, pro kterého šlo o druhou prohru v profi kariéře a jedinou v rámci organizace, kde kromě prohry s Todevem nasbíral i tři vítězství.

Bilance Lazara Todeva čítá devět výher a pět proher, poslední dobou (konkrétně od roku 2018 do současnosti) ho však zřejmě provází štěstí, jelikož má v současné chvíli na kontě sedm výher v řadě.

U těžkých vah se málokdy dočkáme všech kol zápasu. Vzhledem k tvrdým úderům tyto duely velmi často končí předčasně a obvykle knockoutem. O tom svědčí bilance obou bojovníků, u kterých zřetelně převažují výhry na TKO.

Sázkové kanceláře v tuto chvíli favorizují německého „Bosse“ Moeila, který se může pyšnit 11 TKO z celkových 15 výher. I Todev si převážnou část výher vybojoval dobře mířeným úderem, a tak půjde nejspíš o to, kdo se dříve a lépe trefí. Ve většině případů zápasy obou bojovníků skončily technickým knockoutem v prvním nebo druhém kole.

TIP: Počet zahájených kol méně než 1.5 v kurzu 2.45 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

TIP Tipsport

Oktagon 49: Moeil vs. Todev: program, fight card, zápasy a výsledky

Kromě zmíněného titulového souboje se na turnaji představí také Kerim Engizek, který v září ukončil v prvním kole Matiase Juareze na KO. Německý zápasník má v současné chvíli na kontě neuvěřitelných dvanáct výher v řadě. V kleci Lanxess Areny ho prověří egyptský zápasník Ahmed Sami.

Turnaj v Kolíně nad Rýnem bude mít i jednoho slovenského zástupce – Roman Paulus svede bitvu s mladým německým zápasníkem Arijanem Topallajem, který má za sebou teprve pět profi zápasů a kromě jedné remízy zatím nepoznal porážku.

OKTAGON 49 – fight card (zápasy a výsledky)
heavyweight title fight
Heavyweight Hatef Moeil (body) vs. Lazar Todev
main card
Catchweight 80 Kg Christian Eckerlin vs. Leandro Silva (body)
Middleweight Kerim Engizek (TKO, 1. kolo) vs. Adam Horváth
Featherweight Deniz Ilbay vs. Cory Fry (submise, 1. kolo)
Welterweight Andrej Kalašnik vs. Niklas Stolze (TKO, 1. kolo)
Middleweight Matthew Bonner (body) vs. Cihad Akipa
Prelims card
Lightweight Konrad Dyrschka (body) vs. Thiago Silva
Light heavyweight Jorick Montagnac (body) vs. Steve MacDonald
Catchweight 68 Kg Roman Paulus vs. Ariajn Topallaj (submise, 1. kolo)
Featherweight Ivan Klevets vs. Jake Mchugh (submise, 2. kolo)
YouTube free prelims
Welterweight Finn Griessmann vs. Lukáš Eliáš (KO, 1. kolo)

Kde a jak sledovat Oktagon 49 živě? Livestream na TV Tipsport

Turnaj Oktagon 49 bude možné sledovat stejně jako jindy skrze živý přenos sázkové kanceláře Tipsport. TV Tipsport mohou využívat stávající uživatelé, kteří během posledních třiceti dnů uskutečnili sázku za alespoň 30 Kč, ale i nově zaregistrovaní, kteří navíc získají registrační bonus. Další variantou je zakoupení PPV (pay-per-view) přímo od organizace OKTAGON MMA, které pořídíte za 319 Kč.

Podívejte se na poslední vítězství Lazara Todeva, kdy si připsal jedinou výhru na submisi:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná Oktagon 49?

Oktagon 49 se koná 18. 11. 2023 od 18:00 v Lanxess areně v Kolíně nad Rýnem.

2️⃣ Kde sledovat Oktagon 49?

Oktagon 49 můžete sledovat na TV Tipsport nebo prostřednictvím PPV.

3️⃣ Kdo zápasí na Oktagon 49?

Na turnaji Oktagon 49 zápasí spousta německých bojovníků, například Hatef Moeil či Christian Eckerlin, ale i mnoho dalších. Celou kartu najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vémola vs. Pirát

Krištofič: Je to životní zápas! V čem vidí Pirát svou výhodu oproti Langerovi?

Karlos Vémola a Samuel Krištofič si to měli rozdat už před dvěma lety. Na souboj ale dojde letos. Jak se Pirát do zápasu s obávaným...

Vlado Lengál

Vlado Lengál: Nechal jsem si sdrátovat pusu, abych se mohl vrátit do Oktagon Výzvy

Oktagon je organizace příběhů a Vlado Lengál je toho důkazem.💪 Teď popsal, jaká pro něho byla Oktagon Výzva a co všechno se s tím obdobím...

Ivan Buchinger zabojuje o pás

Hlavní zápas Ostravy bude řežba! O pás lehké váhy se utkají dva miláčci Oktagonu

Oktagon MMA svým fanouškům připravil na závěr roku hezkou třešinku na dortu.💪 Ostravská aréna bude hostit titulový zápas lehké váhy.🏆