RFA a IAF Special Title Night (11. 11.) – Monster Kníže, Hošek, Růžička a další

V sobotu budeme svědky nebývalého spojení dvou organizací a toho nejlepšího z nich. Na programu budou Petr „Monster“ Kníže, Hošek, Orlov, omilostněný Mawar, tři titulové zápasy a mnoho dalšího.

INFOKARTALIVESTREAM
KNÍŽE vs. KRT
RŮŽIČKA vs. MIKULA
HOŠEK vs. ČERVINSKÝ

RFA a IAF Special Title Night Foto: Facebook/RFA

Hodnocení turnaje RFA a IAF Special Title Night: 9,2/10

  • Datum: 11. 11. 2023
  • Místo: UNYP arena Praha
  • Možnosti sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na vybrané zápasy (viz níže)

RFA a IAF (dva titulové zápasy): datum, místo, kurzy a další info

Místo aby si konkurovaly, rozhodly se spojit síly. Dvě oblíbené tuzemské organizace RFA a IAF v sobotu nabídnou to nejlepší ze sebe a v jednom turnaji představí své nejvýkonnější bojovníky. Kromě hlavního titulového zápasu ve welterové váze mezi Petrem Knížetem a Stevenem Krtem se můžeme těšit na další dva titulové souboje. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Kromě titulového zápasu Hošek vs. Červinský (jenž nastoupí za zraněného Humburgera) se RFA rozhodlo dát šanci donedávna zavrhnutému Tadeáši Růžičkovi, který svede souboj o titul s Jacobem Mikulou. V rámci hlavní karty se také pobijou Orlov s Hosseinim, který v zápase nahradil Alexe Cvernu.

RFA a IAF Special Title Night
📌Datum 11. 11. 2023
🚩Místo UNYP arena Praha
✏️Karta Program a zápasy
▶️Livestream Info ZDE

Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na tři titulové zápasy – hlavní mezi Petrem „Monsterem“ Knížetem a Stevenem Krtem, titulový mezi Tadeášem Růžičkou a Jacobem Mikulou a další zápas o pás, který svedou Hošek s Červinským.

KURZY FORTUNA
David Hošek 1,06 vs. Viktor Červinský 6,97
Tadeáš Růžička 1,08 vs. Jacob Mikula 6,21
Petr Kníže 1,02 vs. Steven Krt 9,38

kurzy aktuální k 6. 11. 2023 (15:50)

RFA a IAF: Petr Kníže vs. Steven Krt – titul welterové váhy

V hlavním zápase se představí Petr „Monster“ Kníže a Steven Krt, který má v současné době na kontě čtyři výhry v řadě. Organizace tento duel nazývají soubojem generací, v němž mladý talent prověří své schopnosti s šestačtyřicetiletou legendou českého MMA.

Monster, který se může chlubit bilancí 13-2, nastupuje do klece po roční pauze, kdežto pro Krta jde o druhý zápas v roce. Od počátku se s tímto zápasem počítalo jako s hlavním, avšak titulovým se stal až ve chvíli, kdy Orlov přišel o svého soupeře – Alexe Cvernu – a tím pádem o zápas o pás.

RFA a IAF: Růžička vs. Mikula – o titul RFA (realfight 70 Kg)

Organizace překvapily nejen jejich spojením, ale také ohlášením zápasu vyšetřovaného Tadeáše Růžičky (více čtěte zde). Mnohé překvapila nejen Mawarova přítomnost na kartě, ale i fakt, že mu byl dopřán titulový zápas, promotéři však měli jasno.

„Ať už je to jakkoli, tak je to za mě sportovec a toho bychom se měli všichni držet,“ vysvětlil promotér IAF Petr „Píno“ Ondruš. „Tadeáše známe delší dobu, má u nás za sebou více vynikajících zápasů, které vyhrál. Sportovně si to určitě zaslouží,“ přidal se k Pínovi promotér RFA Boris Marhanský.

Tadeáš tedy nastoupí pod pravidly realfight (70 Kg) proti Jacobu Mikulovi, pro kterého jde vzhledem k malému počtu profi zápasů o velkou šanci. Mikula si zatím odbouchal tři profesionální duely a jeho bilance je aktuálně 2-1.

RFA a IAF: Hošek vs. Červinský o titul střední váhy RFA a odstoupení Humburgera

O titul ve střední váze měl původně David Hošek zabojovat s talentovaným Dominikem Humburgerem, ten ale ohlásil zdravotní problémy a odstoupení ze zápasu, a tak musela organizace najít náhradu.

Za Humburgera zaskočí letošní nový přírůstek organizace Viktor Červinský, který má na kontě zatím pouhé dva profesionální zápasy. Protože tento duel přijal na short notice, vysloužil si rovnou titulovou šanci s podstatně zkušenějším Hoškem.

Červinský vs. Hošek Foto: RFA

RFA a IAF: Orlov vs. Hoseinni o titul těžké váhy IAF a odstoupení Alexe Cverny

Jedním ze zápasů hlavní karty bude souboj těžkých vah Orlov vs. Hoseinni. Fanoušci IAF se sice těšili na původní duel Orlov vs. Cverna, druhý jmenovaný však krátce po prohraném zápase v nizozemské organizaci Hexagone prohlásil, že na zápas jaksi zapomněl.

Navíc mu údajně hrozí od Fight Night Challenge, kde má mít v prosinci zápas, pokuta, jestliže v listopadu nastoupí. Celou bizarní situaci okomentoval i promotér IAF Petr „Píno“ Ondruš.

„17. října na tiskovce ve One Clubu říkal Cverna, jak Orlova 11. listopadu zbije a že mu vezme titul. O pár dní později si najednou vzpomene na to, že má podepsanou smlouvu někde jinde? Vtipné. Možností je několik.

Posral se po prohraném zápase, kde zjistil, že jen postoj na evropskou špičku nestačí, nebo opět někdo v zákulisí extrémně tlačí na to, aby náš společný turnaj s RFA nebyl tak zajímavý, nepřišli lidé a nebyl úspěšný. Anebo opravdu jen zapomněl,“ tipoval Ondruš.

RFA a IAF turnaj: program, karta, zápasy a výsledky

Kromě titulových zápasů karta nabídne další zajímavé souboje. Uvidíme například ženský duel v bantamové váze mezi Natálií Trikalovou a Kamilou Šimkovou. První jmenovaná má za sebou zatím jeden profesionální zápas s Terezií Garbačovskou, který proběhl v rámci turnaje I Am Fighter a který se Trikalové podařilo urvat na body.

Její soupeřka, Kamila Šimková, má na kontě celkem tři profi zápasy, avšak v posledních dvou si bohužel připsala prohru. V jednom případě se nechala ukončit už v prvním kole na TKO a v druhém ji protivnice porazila na body. Prelims karta nabídne ale mnohem víc. Jaké další duely nás v rámci spojeného galavečera čekají, se můžete podívat v tabulce níže.

RFA a IAF Special Title Night – karta, zápasy a výsledky
HLAVNÍ KARTA
MMA welterweight title fight Kníže vs. Krt
Realfight 70 Kg title fight Růžička vs. Mikula
MMA middleweight title fight Hošek vs Červinský
MMA heavyweight fight Orlov vs. Hosseini
PRELIMS
MMA welterweight Šindelář vs. Duba
MMA lightweight Herajn vs. Simon
Catchweight 80 Kg Stamidis vs. Králik
Catchweight 70 Kg Zoula vs. TBA
MMA Featherweight Val vs. Rawat
MMA bantamweight Šimková vs. Trikalová
FREE PRELIMS
MMA lightweight Barták vs. Nagy

Kde sledovat turnaj RFA a IAF? Livestream a vstupenky

Pravidelní diváci turnajů IAF by tento speciální turnaj marně hledali na O2 TV, kde se obvykle galavečery této organizace vysílají. RFA má na druhé straně exkluzivní smlouvu s televizí Markíza, a tak se při téhle speciální události organizace rozhodly udělat výjimku a přímý přenos bude možné sledovat pouze přes platformu Realsport.tv.

Pokud budete ale dostatečně rychlí, můžete s použitím promokódu EUROGOLD30 získat na PPV 30% slevu (tato sleva platí jen pro prvních 500 kupujících). Vstupenky můžete zakoupit v sítích Ticketportal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Proč se organizace RFA a IAF spojily?

Organizace chtěly pořádat turnaj ve stejném termínu. Místo aby si vzájemně konkurovaly, rozhodli se promotéři protentokrát netradičně spojit a uspořádat jeden galavečer.

2️⃣Kde sledovat turnaj RFA a IAF?

Tento speciální turnaj bude možné sledovat skrze platformu Realsport.tv.

3️⃣Kdo bude mít při spojeném turnaji RFA a IAF titulový zápas?

Galavečer nabídne dva titulové souboje. Tadeáš Růžička a Jacob Mikula se pobijí o pás pod pravidly realfight (70 Kg) a David Hošek s Viktorem Červinským svedou bitvu o pás střední váhy. Více o turnaji a celé kartě najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Cverna zhodnotil zápas s Princem

Alex Cverna reaguje na titulovou prohru s Princem. Co se v zápase pokazilo?

Český bijec Alexandr Cverna má za sebou neúspěšnou bitvu o titul francouzské organizace Hexagon MMA. Jaký byl průběh utkání a co...

Vašek Bad Boy Sivák

Co Růžička udělal, je přestřelené, míní Sivák. Doufám ale, že ho nezavřou a bude zápas

Kauza Tadeáše Růžičky obletěla celou Českou republiku 📢, přesto některé minula. Václav Sivák přiznal, že doteď netušil, co přesně se stalo.

Alex Cverna

Alex Cverna: Karlos se strašně změnil. Dneska už má jméno a Alexe nepotřebuje

Alex Cverna a Karlos Vémola jsou kamarádi od roku 2013, podle Cverny se ale Terminátor změnil.💥 Proč už jejich přátelství není, co bývalo?