UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis – datum, karta, livestream a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nadcházející turnaj UFC Fight Night se tentokrát odehraje v zemi nespočtu slavných bojovníků, v Brazílii. A není náhodou, že turnaj vyvrcholí duelem Almeida vs. Lewis.

KARTA
BILANCE, KURZY a SÁZKOVÝ TIP
LIVESTREAM

Jailton Almeida Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis 8.6/10

  • datum: 4. 11. 2023 (23:00) – 5. 11. 2023
  • místo: Ginásio do Ibirapuera City, São Paulo, Brazil
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis – datum, místo a další info

Naposledy UFC navštívilo Sao Paulo v roce 2019, když se zde konal turnaj s hlavním zápasem Błachowicz vs. Jacaré. Na tomto místě UFC uspořádá svou devátou akci, o jejíž vyvrcholení se tentokrát postarají Jailton Almeida a Derrick Lewis. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Almeida měl původně nastoupit proti pětce žebříčku těžké váhy UFC Curtisi Blaydesovi, ten ale nakonec ze zápasu odstoupil a Almeida dostal coby náhradu amerického ranaře Lewise, jenž se v současné době nachází o příčku níže než Almeida (na 10. místě).

UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis
🕑KDY 4. 11. 2023 (23:00) – 5. 11. 2023
📍KDE Ginásio do Ibirapuera City, São Paulo, Brazil
✏️KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM Fortuna TV

UFC Fight Night 231: Almeida vs. Lewis – bilance, kurzy a sázkový tip

V šesti letech Almeida začal s boxem a v jedenácti si k postoji přidal i boj na zemi a začal trénovat brazilské jiu-jitsu, nakonec zakotvil u MMA. Než Jailton v roce 2021 absolvoval Dana White´s Contender Series, bojoval v brazilských organizacích a nasbíral celkem třináct výher a pouhé dvě prohry.

Jailton se původně toužil stát fotbalistou, v tom mu ale nakonec zabránil nedostatek financí, a tak nakonec fotbalová kariéra ustoupila té zápasnické a Jailton se tak vydal ve stopách svého otce. Zpočátku však i téhle kariéře stály v cestě nedostatečné finance a Jailton se svého času živil jako vrátný a hlídač.

V roce 2022 si Almeida odbouchal svůj premiérový zápas v UFC. V kleci se potkal s Danilo Marquesem, kterého porazil už v prvním kole na TKO. Tou dobou ještě zápasil v polotěžké váze, později se ale rozhodl přestoupit o váhovku výš a začal se bít s bijci těžké váhy.

Od svého debutu v UFC Almeida absolvoval další čtyři zápasy, z každého z nich odešel jako vítěz a probojoval se do žebříčku těch nejlepších těžkých vah v UFC. V současné době zaujímá devátou příčku.

Jak bylo řečeno, Almeida trénoval jak postoj, tak zem odmala, a tak není překvapením, že v jeho bilanci převažují výhry pomocí submise. Soupeře dokáže ukončit i v postoji, ale jeho silnou stránkou je boj na zemi a to z něj dělá nebývale komplexního zápasníka.

BILANCE
Jailton Almeida Derrick Lewis
19 výher 27 výher
Výhry KO/TKO: 7 Výhry KO/TKO: 22
Výhry na submisi: 12 Výhry na submisi: 1
Výhry na body: 0 Výhry na body: 4
2 proher 11 proher
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 7
Prohry na submisi: 0 Prohry na submisi: 2
Prohry na body: 1 Prohry na body: 2
Kurzy Fortuna Kurzy Fortuna
1.17 5.05

kurzy aktuální k 3. 11. 2023 (10:30)

Derrick Lewis byl tak trochu dítě ulice a nebylo výjimkou, že se zapletl do nějaké z pouličních rvaček. Trénovat v tělocvičně začal až v sedmnácti letech. K MMA se Lewis dostal po propuštění z vězení.

Derrick Lewis byl dva týdny po ukončení střední školy obviněný z ublížení na zdraví a dostal podmínku. Tu porušil a měl si odsedět celkem pět let ve vězení. Po třech letech ho nakonec pustili.

Než si Lewis odbouchal v roce 2014 svůj první zápas v UFC, absolvoval celkem dvanáct zápasů v mnoha různých organizacích. Debut v UFC Lewisovi vyšel na výbornou, soupeře Jacka Maye porazil v prvním kole na TKO.

Od té doby Lewis absolvoval v organizaci dalších dvacet šest zápasů a na konto si připsal několik cenných skalpů jako například Francise Ngannou, Marcina Tyburu, Alexandera Volkova, Curtise Blaydese nebo českého bojovníka Viktora Peštu.

Lewis má za sebou bezmála čtyřicet zápasů. Jeho bilance zahrnuje dvacet sedm výher a jedenáct proher. K těm z velké časti přišel v posledních letech, kdy od roku 2022 do letoška nasbíral tři prohry v řadě. V posledním zápase proti Marcosovi Rogerio de Lima si spravil chuť, jelikož se mu podařilo soupeře ukončit v prvním kole na TKO.

sipka Čtěte také: UFC 295: Jiří Procházka vs. Alex Pereira – datum, kurzy, analýza, tip a livestream

Derrick Lewis většinu svých výher získal v postoji a své soupeře ukončoval na KO či TKO. Totéž dokáže i Almeida, ale jak víme, v těžké váze jde obvykle o to, komu první padne dobře trefený úder. Almeida se pravděpodobně bude snažit Lewise odrovnat už v postoji, pokud se však dostane boj na zem, bude mít nad Lewisem navrch.

TIP: Almeida zvítězí na KO/TKO nebo diskvalifikací v kurzu 2.75 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Fortuna tip Almeida vs Lewis

UFC on ESPN+ 89: Almeida vs. Lewis – program, karta, zápasy a výsledky

Karta nabídne kromě hlavního zápasu nabitý souboj ve střední váze, který svedou Caio Borralho a Abus Magomedov. Původně se měl Borralho utkat s Nursultonem Ruziboevem, ten ale z neznámých důvodů odstoupil.

Turnaje se také účastní bratří Bonfimové. Gabriela čeká souboj ve welterové váze s Nicolasem Dalbym. Ismael Bonfim bude otevírat hlavní kartu zápasem v lehké váze s Vincem Pichelem.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Zápas Ismael Bonfim a Vinc Pichl byl po pátečním vážení zrušen. Bonfim převážil o 3,5 kila. I když se mu v následujících hodinách podařilo něco shodit, UFC stejně zápas zrušilo. Ze stejných důvodů byl zrušen i zápas Victora Huga a Daniela Marcose, jelikož první jmenovaný nedokázal splnit váhu.

Zrušený byl i zápas Rodolfa Vieira a Armena Petrosyana kvůli Petrosyanově zdravotní indispozici.

UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis
Hlavní karta
Heavymweight
Jailton Almeida
vs. Derrick Lewis
Welterweight Gabriel Bonfim
vs. Nicolas Dalby
Heavymweight
Rodrigo Nascimento
vs. Don'Tale Mayes
Middleweight Caio Borralho
vs. Abus Magomedov
Prelims
Catchweight (165 lb) Elves Brener
vs. Kaynan Kruschewsky
Welterweight Rinat Fakhretdinov vs. Elizeu Zaleski dos Santos
Light Heavymweight
Vitor Petrino
vs. Modestas Bukauskas
Women's Strawweight
Angela Hill
vs. Denise Gomes
Women's Strawweight Eduarda Moura
vs. Montserrat Ruiz
Lightweight Kauê Fernandes vs. Marc Diakiese

Jak sledovat UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis online živě? Přímý přenos (live stream) na Fortuna TV

UFC Fight Night: Almeida vs. Derrick můžete sledovat skrze pravidelný livestream Fortuna TV. Abyste mohli zápasy sledovat zdarma, je třeba si u Fortuny založit účet. Registrace je však jednoduchá a zabere jen pár minut. Podrobný návod, jak se registrovat, najdete zde: Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Fortuna TV. Hlavní kartu turnaje můžou sledovat i předplatitelé programu Premier Sport, který zápasy vysílá od dvou hodin ráno.

Podívejte se na Derrickův poslední zápas. Soupeře ukončil v prvním kole na TKO:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis?

UFC Fight Night se po čtyřech letech vrací do Sao Paulo v Brazílii. Turnaj se tu koná už po deváté.

2️⃣ Kde sledovat turnaj UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis?

UFC Fight Night: Yusuff vs. Barboza můžete sledovat prostřednictvím streamu sázkové kanceláře Fortuna. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jirka Procházka

Jirka znovu šokuje svět! predikuje Vémola. Bude to parádní řežba, shodují se další

Fanoušci MMA se nemůžou dočkat, až si Jirka Procházka vezme zpátky titulový pás.🏆 Podobně nedočkavé jsou i osobnosti českého sportu.🔥

Madison Square Garden bude hostit turnaj UFC 295

Jak cestovat z Česka do New Yorku na UFC 295 – lístky na turnaj, letenky, ubytování, ceny

Na turnaj UFC 295 vyráží do New Yorku 🇺🇸 spoustu českých fanoušků. Přečtěte si informace o ceně letenek a vstupenek přímo do Madison Square...

Conor McGregor

McGregor odevzdal první vzorky. Víme, jak bude UFC testovat od příštího roku

Conor McGregor podle všeho konečně naskočil do antidopingového testování.💪🩸 Vzorky ještě stále zpracovává USADA, ale jen do konce roku.