UFC Fight Night Holm vs. Bueno Silva – karta, kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kartě dalšího turnaje UFC tentokrát kralují dvě ženy: Holly Holm a Mayra Bueno Silva. Která z bojovnic má větší šance na výhru a kde sledovat přímý přenos turnaje?

KARTAANALÝZA A TIPLIVESTREAM

Mayra Bueno Silva Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC Fight Night 224: 9.5/10

  • Datum a místo: 15. 7. 2023, UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypisují kurzy na všechny zápasy

UFC Fight Night Holm vs. Bueno Silva – datum, místo a další základní info

O víkednu se odehraje další turnaj nejprestižnější světové MMA organizace UFC a tentokrát je zlatým hřebem večera ženský souboj v bantamové váze mezi trojkou žebříčku Holly Holm a desítkou Mayrou Bueno Silva. Sledujte všechny zápasy živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Původně měl vypadat hlavní zápas tohoto turnaje trochu jinak. V plánu byl souboj ve velterové váze mezi bývalým šampionem lehké váhy UFC Rafaelem dos Anjosem a Vicentem Luquem, který zápasí za organizaci už celých osm let. Tento duel byl z neznámých důvodů odsunut na turnaj UFC on ESPN: Luque vs. dos Anjos.

UFC Vegas 77
📅 KDY 15. 7. 2023
🚩 KDE UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States
🤼 KARTA program a výsledky
▶️ LIVESTREAM Fortuna TV

Bueno Silva s Holm nebudou jediným ženským zápasem turnaje, tentokrát uvidíme rovnou čtyři. Za dámskou část pérové divize se tu utkají Norma Dumont a Chelsea Chandler. V preliminary card je pak souboj v ženské slámové váze mezi Viktorií Dudakovou a Istelou Nunes a celý turnaj zahájí Ashlee Evans-Smith a Ailín Pérez zápasem v ženské bantamové váze.

V tomto turnaji se měl také původně uskutečnit zápas v těžké váze mezi Waltem Harrisem a Joshem Parisianem, který však USADA zrušila kvůli možnému porušení antidopingové politiky ze strany Harrise.

UFC Vegas 77: Holm vs. Bueno Silva – analýza a sázkový tip

Holly Holm začala s profesionálním zápasením v roce 2011 a už o dva roky později bojovala v organizaci Bellator, kde svou soupeřku ukončila ve druhém kole TKO. Poté jsme ji mohli sledovat ve třech zápasech organizace LFC, které všechny zcela ovládla a pokaždé soupeřku ukončila knockoutem.

Právě tyto výsledky přiměly organizátory UFC, aby si téhle americké bojovnice všimli a podepsali s ní kontrakt na celkem pět zápasů. Holm debutovala až v roce 2015 v zápase proti Raquel Pennington, který se měl ve skutečnosti odehrát mnohem dříve, jenže Holly Holm se zranila. Hned ve svém prvním zápase však Holly předvedla, co v ní je, a vyhrála nejednomyslným rozhodnutím.

Poté Holly Holm předvedla další dva vítězné zápasy a až poté nasbírala pár proher. I přesto s ní UFC prodloužilo smlouvu a Holly Holm v organizaci bojuje dodnes. Naposledy porazila na body ruskou bojovnici Yanu Santos.

V rané fázi kariéry Holly Holm vyhrávala především pomocí KO či TKO. Holm nejde pro tvrdou ránu daleko a ráda a často ukončovala soupeřky před limitem (Konec konců než se dostala k MMA, závodila v kick boxu). Jak se však Holly posunula do vyšší ligy a začala narážet na čím dál těžší soupeřky, její bilance zápasů v UFC je plná výher spíše na body.

BILANCE
Holly Holm Mayra Bueno Silva
15-6-0 10-2-1
8 výher KO/TKO 1 výhra KO/TKO
0 výher na submisi 7 výher na submisi
7 výher na body 2 výhry na body

Brazilka Mayra Bueno Silva započala profesionální kariéru v roce 2016 a stačily jí tři zápasy v domácí organizaci, aby se dostala do hledáčku UFC. Byla pozvána do Dana White's Contender Series Brazil 1, kde uškrtila v prvním kole Mayanu Souza dos Santos a získala tak smlouvu v UFC.

V nejlepší světové organizaci už absolvovala osm zápasů, z nichž čtyři dopadly v její prospěch, dvě pak prohrou a jeden skončil nerozhodně. V její celkové bilanci dominují výhry na submisi a také tak ukončila své poslední dvě soupeřky. V prvním případě porazila Švýcarku Stephanie Egger v prvním kole technikou armbar a v jejím zcela posledním zápase, který se odehrál v únoru letošního roku, ukončila švédskou bojovnici Linu Lansberg ve druhém kole pákou na nohu.

Obě zápasnice nemají na kontě mnoho proher, a když už se jim do bilance nějaká vloudí, obvykle ji utrpí na body. Holly Holm je silnější v postoji a je o něco zkušenější než Brazilka, ta je zase naopak více doma na zemi a umí své soupeřky ukončit na submisi. Výhodou by jí mohl být i věk. Navíc Bueno Silva nezaznamenala jedinou prohru KO nebo TKO, takže nebude lehké ji dostat k zemi před limitem.

Sázkové kanceláře favorizují zkušenější Američanku, pokud se však Brazilce podaří dostat Holm rychle na zem, bude mít pravděpodobně výhodu.

TIP: Mayra Bueno Silva vyhraje submisí, v kurzu 4,50 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Fortuna Tip

UFC on ESPN 49 (Holly Holm vs. Mayra Bueno Silva) – program, karta, výsledky

Kromě hlavního zápasu bude určitě zajímavé sledovat debut Američana Bassila Hafeze, který nastoupí v souboji ve velterové váze proti ostřílenému Australanovi Jacku Della Maddalena, jehož bilance v organizaci čítá 14 výher a 2 prohry. Mezi napínavé duely určitě patří i ten ve střední váze mezi Rusem Albertem Duraevem a Jihokorejcem Junyongem Parkem, jejichž bilance jsou v podstatě totožné a je velmi těžké odhadovat, který z nich zápas ovládne.

UFC Vegas 77: Karta a výsledky
Hlavní karta
Womens Bantamweight Holly Holm vs. Mayra Bueno Silva (submise)
Welterweight Jack Della Maddalena (body) vs. Bassil Hafez
Lightweight
Ottman Azaitar vs. Francisco Prado (TKO)
Middleweight Albert Duraev vs. Jun Yong Park (submise)
Women's Featherweight Norma Dumont (body) vs. Chelsea Chandler
Lightweight Terrance McKinney vs. Nazim Sadykhov (submise)
Prelims
Featherweight Austin Lingo vs. Melquizael Costa (body)
Lightweight Evan Elder (body) vs. Genaro Valdez
Flyweight Tyson Nam vs. Azat Maksum (body)
Lightweight Alexander Munoz (body) vs. Carl Deaton III
Women's Bantamweight Ashlee Evans-Smith vs. Ailín Pérez (body)

Jak sledovat UFC Fight Night: Holm vs. Bueno Silva živě online? Livestream Fortuna TV, přímý přenos v televizi

Jako všechny turnaje UFC můžete i tento sledovat na Fortuna TV. Stačí si u české sázkové kanceláře založit účet. Registrace trvá jen pár minut a Fortuna vás navíc odmění vstupním bonusem, který můžete rovnou využít a vsadit si na svého favorita.

Další možností, jak turnaj sledovat, je zakoupení PPV (jednorázového zhlédnutí) přímo od organizace. Předplatitelům nabídne záznam turnaje i sportovní program Premier Sport, který zápasy odvysílá 19. 7. 2023 od 19:00.

Podívejte se na zápas Holly Holm vs. Yana Santos, v němž Američanka Rusku porazila na body:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj UFC Fight Night: Holm vs. Bueno Silva?

Turnaj UFC Fight Night: Holm vs. Bueno Silva se koná v centru UFC Apex ve městě Enterprise v Nevadě, kde UFC pravidelně pořádá své turnaje. Více o zápasech se dočtete v článku.

2️⃣ Kde sledovat UFC Fight Night: Holm vs. Bueno Silva živě?

Turnaje UFC můžete sledovat na Fortuna TV. Stačí se u sázkové kanceláře jen zaregistrovat, přičemž získáte vstupní bonus. Více o možnostech sledování se dočtete v článku.

3️⃣ Jaké jsou kurzy na zápas Holm vs. Bueno Silva?

České sázkové kanceláře favorizují Holly Holm. V článku najdete naši analýzu a tip.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jamahal Hill se bohužel vážně zranil

Zakletá polotěžká divize UFC. Šampion Jamahal Hill hlásí nečekané problémy

Návrat Jiřího Procházky se zřejmě bude odehrávat podle zcela nového scénáře. K duelu s Jamahalem Hillem totiž ve světle nejnovějších...

Mark Zuckerberg trénuje s těmi nejlepšími

Zuckerberg není žádné máslo! Trénuje s šampiony UFC

Téměř každý zaznamenal výzvu Elona Muska směrem k Marku Zuckerbergovi 🚀💪Zakladatel Facebooku není ve světě MMA žádným nováčkem, trénuje s...

Viktora Peštu už v Oktagonu asi neuvidíme

Pešta? Přeju mu všechno dobré, ale v Oktagonu už určitě ne, říká Novotný

Někteří fanoušci Oktagonu volají po Viktoru Peštovi.🏆 Dle nedávné reakce promotéra Ondřeje Novotného se zdá, že v jejich kleci už ho...