IAF 9: Cverna vs. Závoda – datum, program, karta a živý přenos

Turnaj IAF 9 nenabídne jen nabitou kartu v čele s hlavním zápasem Cverna vs. Závoda, ale i celodenní program vhodný i pro rodiny s dětmi. Přečtěte si, co vás v Poděbradech čeká, jak vypadá karta a kde turnaj sledovat.

INFO A PROGRAM
CVERNA vs. ZÁVODA
KARTA – LIVESTREAM

Alex Cverna Foto: IAF

Hodnocení turnaje IAF 9: Cverna vs. Závoda : 8.7/10

  • datum: 16. 9. 2023 (18:00)
  • místo: Sportovní hala, Poděbrady

IAF 9: Cverna vs. Závoda – datum, místo a další základní info

Sobotní turnaj organizace I Am Fighter s pořadovým číslem 9 nabídne patnáct našlapaných duelů. Vrcholem večera bude hlavní zápas mezi zasloužilým bojovníkem Alexem Cvernou a Davidem Závodou, jenž v Poděbradech spoluzaložil společně s fighterským duem bratrů Milošem a Ondrou Petráškovými MMA Brothers Gym. Vítěz hlavního zápasu získá kromě samotné výhry i možnost se v budoucnu utkat o pás těžké váhy IAF se současným šampionem Jevgenijem Orlovem. Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Událost však nebude jen o MMA. Akce započne už v 10:00 v Zámecké zahradě Poděbrady programem pro děti, poté bude následovat Amatérská liga MMAA Arena Cup 80 a sraz amerických aut Dodge Durango. Od šesti pak odstartuje ve Sportovní hale Poděbrady samotný galavečer.

IAF 9: Cverna vs. Závoda
📅 KDY 16. 9. 2023 (18:00)
🚩 KDE Sportovní hala, Poděbrady
📋 PROGRAM

15. 9. (9:00) - Oficiální vážení (Penzion Královské lázně, Poděbrady)

15. 9. (18:00) - Veřejné vážení (U Fontány u kolonády, Poděbrady)

16. 9. (10:00) - Dětský den (Zámecká zahrada Poděbrady)

16. 9. (11:00) - Amatérská liga MMAA Arena Cup 80 (Zámecká zahrada Poděbrady)

16. 9. (11:00) - Sraz amerických aut Dodge Durango (Zámecká zahrada Poděbrady)

16. 9. (18:00) - Galavečer IAF 9 (Sportovní hala Poděbrady)

🤼 KARTA program a výsledky
▶️LIVESTREAM Info najdete ZDE
🎤 TISKOVKY

Tisková konference IAF 9 - ONE 2 ONE IN ONE CLUB III

IAF 9 - Cverna vs Závoda - Tisková Konference

IAF 9: Cverna vs. Závoda – hlavní zápas o šanci na titulovou bitvu s Jevgenijem Orlovem

Jevgenij Orlov je zdá se ve své váhové kategorii téměř nepřemožitelný, ale to se může s každým dalším zápasem změnit. Šanci dát neporaženému těžkotonážníkovi ochutit prohru dostane vítěz hlavního zápasu turnaje IAF 9 – Alex Cverna nebo David Závoda. I sám Orlov už se nemůže svého nadcházejícího soupeře dočkat.

„16. září na galavečeru IAF 9 se uskuteční zápas Cverna vs. Závoda. Potom, co jsem viděl jejich staredown, tak si myslím, že to bude krvavý zápas,“ vyjádřil se k souboji Orlov.

🥊💪 Alex Cverna David Závoda
věk 48 35
váha 120 Kg 120 Kg
výška 187 cm 187 cm

Cverna má za sebou v organizaci už dva úspěšné zápasy – v jednom případě vyhrál na body a v druhém protivníka odrovnal v prvním kole na TKO. Cvernova celková bilance čítá devět výher (z toho sedm ukončených před limitem – pětkrát na TKO/KO a dvakrát na submisi) a pouze dvě prohry.

David Závoda má už jeden zápas s šampionem těžké váhy IAF za sebou. Orlov ho tehdy v prvním kole poslal k zemi na KO. Závoda ale započal profesionální MMA dráhu teprve nedávno a stihl absolvovat zatím jen tři zápasy s bilancí 1-2.

BILANCE
Alex Cverna David Závoda
9 výher 1 výher
Výhry KO/TKO: 5 Výhry KO/TKO: 0
Výhry na submisi: 2 Výhry na submisi: 1
Výhry na body: 1 / ostatní: 1 Výhry na body: 0
2 proher 2 proher
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 2
Prohry na submisi: 1 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 0 Prohry na body: 0

Cverna na Závodu trénuje o sto šest:

IAF 9: Viktor Červinský vs. Jixie Molapo a zrušený eliminační zápas číslo dvě

Cverna se Závodou neměli být jediní, kdo svede souboj o budoucí titulovou bitvu. Podobné napětí měl nabídnout i duel Viktora Červinského a Nicka Stamidise ve velterové váze. Vítěz tohoto zápasu si měl v budoucnu zabojovat s šampionem velterové divize IAF Stevenem Krtem.

Tenhle zápas se však alespoň v rámci tohoto turnaje nakonec neuskuteční. Nick Stamidis musel ze zdravotních důvodů odstoupit. To se však stalo shodou okolností i v případě Miroslava Vacka, původního soupeře jihoafrického rodáka Jixieho Molapo.

Organizátoři tedy neváhali a rozhodli se osiřelé bojovníky spojit do jednoho zápasu. Pro Červinského to však znamená změnu váhové kategorie z velterové na střední, v níž měl Molapo zápasit s Vackem.

IAF 9: Val vs. Krajník – nadupaný souboj v pérové váze

Tito dva nadaní bojovníci poměří síly v souboji pérových vah. Oba dva mají v bilanci jednoho společného soupeře – Tomáše Holečka, který se shodou okolností v tomto turnaji také objeví. Matěj Val si s Holečkem připsal prohru na body, kdežto jeho nadcházející soupeř Šimon Krajník naopak Holečka porazil.

Val má však oproti Krajníkovi značný náskok v počtu absolvovaných zápasů. Krajník má na kontě tři amatérské souboje, zatímco Val má za sebou celkem devatenáct amatérských duelů a tři profesionální.

IAF 9: Cverna vs. Závoda – program, karta, zápasy a výsledky

Na kartě nebudou chybět ani ženské zápasy. V turnaji uvidíme Natalii Trikalovou, která ve svém posledním zápase v organizaci porazila na body Terezii Garbačovskou. Souboj v bantamové váze svede také Anet Věchtová.

Petr Píno Ondruš také lákal diváky na již zmíněného vítěze reality show IAF Tomáše Holečka. „Jde o nesmírně nadaného bojovníka. Jsem moc zvědavý, jak zvládne souboj s Lukášem Kačuríkem, který v Sokolově zničil Honzu Čábelku. Za mne to zvládne na body,“ predikoval promotér IAF. Lukáš Kačurik má na druhé straně na kontě dvě amatérské výhry a jedno vítězství v profesionálech.

IAF 9: Cverna vs. Závoda (karta a výsledky)
Heavyweight Cverna (TKO) vs. Závoda
Middleweight Červinský vs. Molapo
Lightweight Zoula vs. TBA
Light Heavyweight Lamacký vs. Podzemský
Featherweight Val vs. Krajník
Bantamweight
Trikalová vs. TBA
Catchweight Miler vs. Juřík
Lightweight
Holeček vs. Kačurik
Bantamweight
Vráblík vs. Cvejn
Lightweight
Serdyuk vs. Čábelka
Bantamweight
Věchtová vs. TBA
Lightweight Vasilev vs. Pleško
Bantamweight Musil vs. Kočka
Welterweight Poklop vs. Klimeš

Kde sledovat živě IAF 9: Cverna vs. Závoda? Přímý přenos (livestream) na O2 TV, vstupenky

Vstupenky na turnaj, který se 16. 9. 2023 odehraje ve Sportovní hale Poděbrady, můžete zakoupit v sítích prodejen Ticketportal. Vstupenky pořídíte od 790 Kč do 1 090 Kč. Jestliže se do Poděbrad nedostanete, ale nechcete si nechat našlapanou kartu ujít, můžete sledovat živý přenos, který nabídne O2 TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde se koná turnaj IAF 9: Cverna vs. Závoda?

Turnaj IAF 9 se koná ve Sportovní hale Poděbrady (doprovodný program před turnajem v Zámecké zahradě Poděbrady). Více o turnaji se dozvíte v článku.

2️⃣ Kde sledovat turnaj IAF 9: Cverna vs. Závoda?

Přímý přenos turnaje IAF 9 nabídne O2 TVVíce o turnaji se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička dostane šanci znovu bojovat

RFA a IAF šokují hned dvakrát, netradičně se spojí a vzkřísí vyšetřovaného Růžičku

Dvě tuzemské organizace si omylem vlezly do zelí, a tak přišly s netradičním řešením: Spojí se, a navíc vzkřísí Růžičku.😱🚩 Co na to...

Jarda Kotlár chce do klece Vémolu

Kotlár se obul do legendy, Vémolovi přispěchal na pomoc rozohněný Cverna

Vémola na své oslavě ve vtipu prohlásil, že chce do klece osm Kotlárů. Teď nejznámější z Kotlárů obviňuje Karlose, že si na něm chce dělat...

Promotér RFA Boris Marhanský

Akce vyvolává reakci! Boris Marhanský reaguje na vyjádření Pavola Nerudy. Co se mu nelíbí?

Mezi RFA a Oktagon MMA je zase pořádné dusno. Bossové organizace si navzájem posílají vzkazy skrze sociální sítě. Tady jsou nejnovější...