KSW 84: De Fries vs. Bajor – datum, livestream, kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

KSW představí svůj již 84. turnaj, v čele s hlavním zápasem Philip De Fries vs. Szymon Bajor. Svou premiéru v organizaci si tu také odbude slovenský bojovník Štefan Vojčák. Kde turnaj sledovat online?

KARTA A VÝSLEDKY – KURZY A TIPLIVESTREAM

Držitel titulu Philip De Fries Foto: Facebook/KSW

Hodnocení turnaje KSW 84: 9,4/10

  • Datum a místo: 15. 7. 2023 (19:00), Polsat Plus Arena (Gdyně)
  • Nabídka sázek: u sázkových kanceláří jsou vypsané kurzy na všechny zápasy turnaje

KSW 84: De Fries vs. Bajor – datum, místo konání a další základní informace

Už tuto sobotu se v polské Gdyni uskuteční další, v pořadí již čtyřiaosmdesátý turnaj organizace KSW, ve které zápasí i pár předních českých zápasníků (jako například Filip Macek nebo Leo Brichta, který nedávno v rámci předchozího turnaje KSW 83 úspěšně porazil svého prvního protivníka v organizaci Poláka Macieje Kazieczka). Klikněte zde a sledujte KSW 84 živě

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Polská organizace disponuje portfoliem skvělých bojovníků, a ani v rámci nadcházejícího turnaje se rozhodně nudit nebudeme. Vrcholem večera totiž bude hlavní zápas, do něhož nastoupí Phil De Fries, šampion těžké váhy, ke své deváté obhajobě titulu proti jednomu z nejlepších polských bojovníků v těžké váze Szymonu Bajorovi.

📅 KDY 15. 7. 2023
🚩 KDE Polsat Plus Arena (Gdyně)
🤼 KARTA a VÝSLEDKY najdete ZDE
📺 LIVESTREAM Fortuna TV

KSW 84: De Fries vs. Bajor – hlavní zápas, bilance zápasníků, analýza a tip

Philip De Fries mezi lety 2011 až 2013 pobýval v UFC, kde posbíral dvě výhry a tři prohry. Než v roce 2018 přestoupil do KSW, zabouchal si i v pár dalších světových organizacích, například v Bellatoru, a za svou profesionální kariéru si vytvořil bilanci dvacet tři výher a šest proher.

Od té doby, co je však v polské organizaci, nepřipsal si jedinou prohru. Titul v těžké váze se mu daří udržet i navzdory stále novým výzvám, a tak Angličan působí v podstatě neporazitelně. De Fries své protivníky úplně nejraději ničí na submisi, kterých má na kontě celkem třináct (z 29 zápasů). Pokud se mu zrovna nepodaří soupeře dostat na zemi, obvykle ho ukončí knockoutem.

BILANCE
Philip De Fries Szymon Bajor
23-6-0 24-9-0
6 vítězných KO/TKO 10 vítězných KO/TKO
13 vítězných submisí 10 vítězných submisí
4 výhry na body 4 výhry na body

Bilance polského bojovníka Szymona Bajora mluví sama za sebe. Pro De Friese půjde určitě o velkou výzvu. Čerstvějším fanouškům KSW by se mohl Bajor zdát jako nová tvář organizace, těm, co ji ale sledují od začátku by naopak mohl připadat povědomý – mezi lety 2014 až 2016 si v KSW střihl tři zápasy. Od té doby se Bajor mihl v mnoha organizacích, v poslední době zápasil hlavně v polské FEN.

V Bajorově bilanci uvidíte obvykle několik výher v řadě, kterou místy přeruší ojedinělá prohra. Jak dokazují statistiky, Bajor často ukončuje své soupeře knockoutem, a často se mu to povede už v prvním kole.

Bilance naznačuje, že soupeři mají za sebou podobnou zápasnickou minulost a oba dokážou protivníka udolat jak v postoji, tak i na zemi. Přece jen se však zdá, že Bajor má větší tendenci k výkyvům a sem tam mu zápas zkrátka nevyjde. Naopak De Fries neúnavně prodlužuje svou vítěznou sérii. Souboj bude pravděpodobně zpočátku hodně vyrovnaný, mohl by ale rozhodnout jeden dobře mířený úder nebo šikovná technika.

TIP: De Fries zvítězí na submisi, v kurzu 3,50 ➯ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Kurzy Fortuna

KSW 84: De Fries vs. Bajor – program, karta, výsledky, kurzy

Svou premiéru si v KSW odbouchá slovenský bojovník Štefan Vojčák, který se v kleci postaví Darkovi Stošićovi, srbskému zápasníkovi, jenž po angažmá v UFC (kde prohrál tři ze čtyř zápasů) přešel do polské KSW, kde naopak (s výjimkou jednoho zápasu, v němž ho porazil současný šampion těžké váhy KSW a aktér hlavního zápasu turnaje Philip De Fries) sbírá jedno vítězství za druhým.

Štefan Vojčák na druhé straně nemá na kontě takový počet zápasů, ale co ztrácí na kvantitě, dohání na kvalitě, protože jeho bilance zatím ukazuje jen samé výhry, přičemž pět z šesti zápasů ukončil už v prvním kole. Fanoušci domácí scény MMA můžou Vojčáka znát z organizací Oktagon MMA nebo RFA, kde si střihl dokonce dva vítězné souboje.

KSW 84 – FIGHT CARD
Kategorie Zápasník 1 (kurzy Fortuna) vs Zápasník 2 (kurzy Fortuna)
Těžká Philip De Fries (submise) vs Szymon Bajor
Bantamová Sebastian Przybysz (submise) vs Islam Djabrailov
Střední Cezariusz Kęsik vs Damian Janikowski (body)
Těžká Darko Stošić (KO) vs Štefan Vojčák
Střední Bartosz Leśko (submise) vs Nemanja Nikolić
Velterová Krystian Kaszubowski vs Henry Fadipe body)
Pérová Damian Stasiak (submise) vs Pascal Hintzen
Bantamová Bruno Augusto dos Santos vs Gustavo Oliveira (TKO)
Střední Borys Dzikowski vs Damian Mieczkowski (body)
Bantamová Patryk Chrobak no contest Miłosz Melchert

kurzy aktuální k 11. 7. 2023, 16.00

KSW 84: De Fries vs. Bajor – livestream, PPV, živý přenos online na Fortuna TV nebo v televizi

Livestreamy veškerých turnajů KSW můžete sledovat živě na Fortuna TV. Abyste se mohli na přenosy dívat zdarma, stačí se zaregistrovat na stránkách sázkové kanceláře. Vedle dalších výhod vás Fortuna odmění vstupním bonusem, který můžete rovnou využít a vsadit si na svého favorita.

ZDE najdete kompletní návod, jak se zaregistrovat na Fortuně a sledovat turnaje KSW i UFC zdarma

Sledovat veškeré zápasy polské organizace také můžete na platformě Voyo, kde můžete využít sedmidenní zkušební verze zdarma. Kromě turnajů KSW tu lze sledovat i další sportovní přenosy.

Další variantou je zakoupení PPV (jednorázového zhlédnutí) na oficiálních stránkách organizace. Jedno pay-per-view stojí 9.99 EUR (cca 238 Kč). Reprízu turnaje pak můžete sledovat v úterý 18. 7. od 14:00 na Nova Sport 1.

Podívejte se na De Friesův poslední zápas, v němž ukončil Todda Duffeeho v prvním kole TKO:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde sledovat turnaj KSW 84?

Turnaj KSW 84 můžete sledovat živě na Fortuna TV. Další možností je platforma Voyo, případně si lze zakoupit jednorázové zhlédnutí (PPV) na stránkách organizace. Více se dozvíte v článku.

2️⃣ Zápasí v KSW 84 nějaký Čech?

V turnaji KSW 84 žádný Čech nezápasí, svou premiéru si tu ale odbude slovenský zápasník Štefan Vojčák. Více o turnaji se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dánský žralok Jonas Magard

Oktagon 45 Štvanice Special: pátek – zápasy, vstupenky, livestream

Koncem července nás čeká populární letní MMA show 🥊️, tentokrát ve dvou dnech a tentokrát prý naposledy. Jak bude vypadat páteční program?...

Václav Mikulášek

Mikulášek přiznal nedávný boj se zdravím, i tak má ale sílu hlasitě projevit názor

Jedním z duelů páteční Štvanice je Ole Magnor a kontroverzní bojovník Václav Mikulášek, který ještě nedávno řešil zdravotní komplikace.⚡

S kým se v nejbližší době utká Patrik Kincl?

Knížete neřeším, připravuju se na Bryczeka, prozrazuje Kincl

Patrik Kincl zažívá po profesní stránce úspěšné období a na Štvanici se teď o něj utkají Bryczek s Pirátem☠️. Koho z nich by Kincl v kleci...