Yangames Fight Night 2023 – karta (Hron, Brichta), vstupenky, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Co nevidět nás čeká další galavečer Yangames Fight Night. Vrcholem večera měly být hned tři titulové zápasy, z nichž jeden byl bohužel kvůli zranění Václava Siváka zrušen. I tak je karta nabitá spoustou slibných duelů. Přečtěte si veškeré informace o turnaji.

AKTUÁLNÍ INFOKARTALÍSTKY A LIVESTREAM

Na Yangames se představí i Leo Brichta Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Hodnocení galavečeru Yangames 2023: 8,7/10

  • Datum: 29. července 2023
  • Místo: Grand Hotel Bohemia

Yangames Fight Night 2023 – datum, místo (přesun z UNYP Areny do Grand Hotel Bohemia) a další aktuální info

Letošní turnaj Yangames Fight Night nabídne neskutečně nabitou kartu, která původně zahrnovala dokonce tři titulové zápasy. Ani letos se však turnaj neobešel beze změny, a nejenže místo původně plánované sportovní haly UNYP Arena se bude event konat v Grand Hotelu Bohemia, ale na poslední chvíli turnaji vypadl titulový zápas Vaška Siváka, který se zranil. Klikněte ZDE a vsaďte si na bojové sporty

Box - sleduj průběh zápasu zde

Yangames Fight Night 2023 – tři titulové zápasy Hron, Sivák, Idranyi

Na turnaji se znovu představí legendární český kickboxer a milovník jedovatých hadů Tomáš Hron, který se o titul WAKO PRO porve s Benem Salemem. Aktérem dalšího titulové zápasu bude Vladimír Idranyi, jenž si to o pás rozdá s francouzským bojovníkem Bilalem Bakhouche.

Na vrcholu karty měl původně být neporažený kickboxer Vašek Bad Boy Sivák, který si měl střihnout titulový duel s Francouzem Eddym Nait Slimanim. Ten však kvůli Sivákovu zranění nakonec neproběhne, a zda hlavní zápas dostane nějakou náhradu, je prozatím ve hvězdách.

Yangames 2023: komplikace – změna místa a zraněný Václav Sivák

Jak už to u turnajů bojových sportů bývá, ani tento event se neobešel bez komplikací. První problém nastal, když se akce musela z původní UNYP Areny přesunout do Grand Hotelu Bohemia. Oficiálním důvodem jsou technické obtíže, co konkrétně ale organizátory přimělo k tomuto kroku, není známo.

Kromě toho ale turnaji odpadl největší tahák večera, kterým byl titulový zápas Vaška Siváka, jehož měl v ringu čekat souboj s francouzským bojovníkem Eddym Nait Slimanim. Sivákovi se však dle oficiálních vyjádření ozvalo staré zranění ruky a doktor mu nedovolil do zápasu nastoupit. Sivákovi navíc hrozí operace.

Yangames Fight Night 2023 – Leo Brichta a soupeř z Holandska

„Yangames chce pro fanoušky to nejlepší a to doslova! Nejlepší MMA a K-1 v jednom – to je Leo Brichta! 29.7.2023 ukáže své umění!“ informovala organizace na sociálních sítích. Lea Brichtu jsme naposledy viděli zvítězit v jeho prvním turnaji polské organizace KSW, zdá se ale, že už zase hladoví po boji, a tak se chystá celkem brzy a nečekaně do zápasu právě v rámci Yangames.

Proti Brichtovi má nastoupit soupeř pocházející z Holandska. „Půjdou klasickou K-1 na 3×3 minuty. Myslím, že to bude docela vyrovnané, soupeř byl v přípravě, Leo je po KSW doléčený, je v kupě, těším se. Do soboty už další zápas nevymyslíme, snad nikdo neodpadne, lepší karta být nemůže,“ prozradil promotér organizace Adrian Smrčka v rozhovoru pro Kaocko.cz

Yangames Fight Night 2023 – program, karta, zápasy a výsledky

Karta letošního turnaje Yangames je skutečně nabušená velkými jmény a duely. Kromě již zmíněných v boji uvidíme také Patrika Záděru, jehož jsme mohli vidět například v zápasu organizace RFA s Vaškem Sivákem.

Yangames Fight Night 2023
WAKO PRO WORLD TITLE FIGHT
Vladimír Idranyi vs. (85,1 Kg) Bilal Blakhouche
Tomáš Hron vs. (+ 94,1 Kg) Ben Salem
HLAVNÍ KARTA
Patrik Záděra vs. Mamuka Usubyan
Luděk Greguš vs. Erik Breit
Tomáš Pelant vs. Matěj Trčka
Vít Vladár vs. Bernard Plavec
Martin Viktorín vs. Matěj Špinar
PŘEDZÁPASY
Sebastian Feri vs. Tomáš Farkaš

Yangames Fight Night – vstupenky a livestream na O2 TV. Kde sledovat Yangames 2023 živě?

Vstupenky na letošní turnaj byly v předprodeji v sítích Ticketportal. Bohužel vzhledem ke změně místa konání server oznámil zrušení akce. Jak získat peníze za vstupenky zpět, se dozvíte na stránkách Tickteportalu. Kde jsou v tuto chvíli k dostání lístky na nové dějiště (Grand Hotel Bohemia), je zatím záhadou. O případných novinkách vás budeme informovat zde.

I letos můžete turnaj Yangames Fight Night sledovat na O2 TV sport. Vysílání začne v sobotu 29. 7. 2023 v 18:00. Další možnosti sledování živého přenosu online pravděpodobně nebudou, ale pro jistotu můžete sledovat stránky sázkové kanceláře Fortuna, která často nabízí zhlédnutí vybraných sportovních událostí registrovaným uživatelům zdarma.

Podívejte se na zápas Tomáše Hrona, ve kterém porazil na body Ivana Barteka:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná Yangames 2023?

Tradiční kickboxerský galavečer se měl i v letošním roce (29. července 2023) uskutečnit v areálu sportovní haly UNYP Arena na Praze 9. Turnaj byl ale z neznámých důvodů přesunut do Grand Hotelu BohemiaVíce informací se dočtete v článku.

2️⃣ Kdo bude zápasit na Yangames Fight Night 2023?

Na turnaji měly být k vidění rekordní tři titulové zápasy. O titul se utká Tomáš Hron a Vladimír Idranyi. Třetí titulový zápas byl však z důvodu zranění Václava Siváka zrušenVíce informací o jeho zranění i celé kartě najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka už tuší soupeře

Procházkova bitva o titul má konečně jasnější obrysy. Kdo bude jeho soupeř?

Původně byl v plánu souboj s Jamahalem Hillem, jenže zasáhl osud v podobě Hillova zranění. S kým se tedy Jiří Procházka utká v titulovém...

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Patrik Kincl po vítězném zápase

„Karlos tam neměl vůbec nic,“ hodnotí David Dvořák stále diskutovanou odvetu

I bojovníci se po odvetě Kincl vs Vémola rozdělili na dva tábory: Ty, kdo viděli vyhrávat Inspektora, a ty, co viděli opak. Jak to vnímá...