Oktagon 46 (Tipsport Gamechanger): Jungwirth vs. Palaiologos – kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V semifinále Tipsport Gamechangeru uvidíme i souboj Jungwirth vs. Palaiologos. Využije „Kelt“ druhé šance, kterou mu dali diváci, nebo bude slavit vítězství „Řecký císař“?

INFOANALÝZA A TIPLIVESTREAM

Christian Jungwirth Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Oktagon 46 (semifinále Tipsport Gamechanger) – Jungwirth vs. Palaiologos – datum a info

Nadcházející turnaj Oktagonu s pořadovým číslem 46 se znovu odehraje v aréně našich německých sousedů. Frankfurtská Festhalle bude hostit 16. 9. 2023 nejen první ženský titulový zápas Oktagonu (mezi Katharinou Dalisda a Jacintou Austin), ale také semifinále pyramidy Tipsport Gamechanger. Sledujte Oktagon 46 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V rámci toho se jako Lucky Loser v rezervním zápase pyramidy předvede znovu „Nesmrtelný Kelt“ Christian Jungwirth, který se utká s řeckým bojovníkem Ioannisem Palaiologosem. Jungwirth sice o poslední zápas s Veličkovićem přišel na body, ale svou houževnatostí znovu ukázal, čeho všeho je schopen.

Oktagon 46 (semifinále Tipsport Gamechanger): Jungwirth vs. Palaiologos – bilance, kurzy, analýza a tip

Christian Jungwirth si svou premiéru v profesionálním MMA odbouchal v roce 2017. V tom roce si připsal jednu výhru a jednu prohru, poté ale naskočil na vítěznou vlnu a nasbíral celkem pět výher.

V roce 2020 si prvně zabojoval v organizaci Oktagon MMA, kde stanul proti českému bojovníkovi Václavu Holotovi a porazil ho na body (pro Holotu šlo o jedinou prohru v kariéře). Další tři zápasy bohužel pro Jungwirtha představovaly sérii proher – první porážku utrpěl rukou maďarského bojovníka Mátého Kertésze (na body), druhou Miroslava Inkvizitora Brože (na body) a třetí Andreje Kalašnika (submise).

Poté, jako by si tyto prohry potřeboval do jedné vynahradit, v dalších třech zápasech zaznamenal naopak samé výhry – Roberta Pukače ukončil v druhém kole na TKO, v prvním kole pak porazil Mateusze Strzelczyka a Jungwirthovo TKO okusil v druhém kole také Ivica Truscek.

Nebýt odvety s Mátém Kertészem, Jungwirth by možná ve vítězné sérii pokračoval, jenže Maďar zkrátka ví, jak na něj a znovu ho porazil na body.

Po druhém neúspěchu s Kertészem si Jungwirth spravil chuť dvěma výhrami na body – poprvé s Brazilcem Denilsonem Neves de Oliveirou a podruhé se španělským bojovníkem Tatem Primerou. Naposledy jsme mohli Christiana sledovat v napínavém souboji s Bojanem Veličkovićem (který se v semifinále Tipsport Gamechanger utká s Davidem Kozmou).

Veličković nakonec Kelta utáhl na body, Jungwirth se ale nevzdával do poslední chvíle. Srbský bojovník se zuby nehty snažil německého zápasníka uškrtit, ten ale houževnatě bojoval až do konce.

„Nabídni lidem famózní konec,“ říkal si prý Jungwirth v zápase s Veličkovićem, přestože už tušil, že vítězství mu uniká. Nicméně jak si řekl, tak udělal, a možná právě proto se diváci rozhodli dát mu druhou šanci a coby tak zvaného Lucky Losera ho vrátit do hry o miliony.

„Ten název se mi nelíbí (Lucky Loser), ale bylo to zaslouženě, od diváků,“ řekl Jungwirth v Na dohled. „Zvolili mě jako číslo jedna, abych se vrátil zpět,“ dodal.

A právě Keltova houževnatost ho často dovede do zdárného vítězného konce, o čemž svědčí i jeho bilance – nejvíce výher Christian Jungwirth zaznamenal právě na body, protivníka však dokáže ukončit i před limitem na KO/TKO.

BILANCE
Christian Jungwirth Ioannis Palaiologos
14 výher 19 výher
Výhry KO/TKO: 6 Výhry KO/TKO: 10
Výhry na submisi: 0 Výhry na submisi: 4
Výhry a body: 8 Výhry a body: 2 / Jiné výhry:3
7 proher 12 proher
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 3
Prohry na submisi: 1 Prohry na submisi: 5
Prohry na body: 5 Prohry na body: 4
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.31 3.22

„Řecký císař“ má na kontě více profesionálních zápasů než jeho německý protivník, ačkoli v poslední době ho moc štěstí neprovázelo. Palaiologos si nicméně prošel množstvím známých profesionálních organizací jako třeba Cage Warriors nebo King of the Cage.

V Oktagonu má za sebou zatím jen dva zápasy a z obou bohužel odcházel coby poražený. V prvním kole ho na submisi odpravil další obávaný Němec Christian Eckerlin a v druhém případě ho na body udolal český bojovník Matúš Juráček.

Naposledy si Palaiologos zabojoval v červenci letošního roku v turnaji řecké organizace MMA QUEST 10, kde se mu podařilo hned v prvním kole uškrtit slovenského zápasníka Rolanda Čambalu.

Palaiologos má za sebou o pět let delší kariéru než Jungwirth a tím pádem stihl nasbírat i více zkušeností. V počátcích jeho kariéry se mu dařilo zaznamenávat spíše výhry, poslední dobou se však zdá, jako by mu došel dech. Jungwirth je na druhé straně velmi odhodlaný, ačkoli ani jemu se poslední zápas nevyvedl.

„Můj další soupeř je Ioannis Palaiologos, je to také silný postojář. Velký, silný. To je ale jedno, protože... A ano, těším se na zápas s ním. On se určitě těší na zápas se mnou. Bude to zajímavý souboj. Oba víme, co dělat, abychom vyhráli, což také udělám. Ano, jsem připravený,“ prohlásil Jungwirth v Na dohled.

Sázkové kanceláře věří spíše ve vítězství Christiana Jungwirtha, avšak v případě těchto dvou bojovníků bude nejspíš záležet na tom, který z nich si prosadí svůj styl. Německý kelt je velmi odolný a dokáže vzdorovat do konce, i když proti němu stojí sebetěžší soupeř.

Palaiologos má na druhé straně na kontě 10 ukončení KO/TKO, a tak si bude muset Jungwirth dávat velký pozor, aby ho Řek neukončil předčasně. Pokud ale bude dostetečně opatrný, mohlo by se mu podařit Palaiologose utáhnout na body.

TIP: Zápas bude ukončen na body nebo technickým rozhodnutím v kurzu 1.88  Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tip Tipsport

Kde a kdy sledovat živý přenos zápasu Jungwirth vs. Palaiologos? Livestream na Tipsport TV, zvýhodněné PPV

Pokud chcete sledovat semifinále Tipsport Gamechanger a ostatní zápasy turnaje Oktagon 46 online, využijte přímého přenosu na Tipsport TV. Stačí se u sázkové kanceláře zaregistrovat a kromě možnosti sledovat turnaje Oktagonu zdarma vám sázkovka připíše vstupní bonus v hodnotě 300 Kč.

Turnaj můžete zhlédnout i prostřednictvím PPV (pay-per-view), které nabízí samotný Oktagon. Stačí si jednorázové zhlédnutí zakoupit na oficiálních stránkách organizace oktagon.tv.

Připomeňte si Jungwirthův napínavý souboj s dalším účastníkem Tipsport Gamechanger Bojanem Veličkovićem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma se ve Frankfurtu porve o finále pyramidy Tipsport Gamechanger

Oktagon 46: Kozma vs. Veličković 2 (semifinále Tipsport Gamechanger) – kurzy, analýza, tip

Frankfurt potřetí hostí turnaj organizace Oktagon MMA, tentokrát s pořadovým číslem 46.✅ Důležité informace k celému galavečeru najdete v...

Vlasto Čepo má konečně soupeře

Čepo má konečně soupeře na zápas v Bratislavě. Utká se s prvním Egypťanem Oktagonu

Turnaj v Bratislavě se nezadržitelně blíží a fanoušci nedočkavě vyhlíželi soupeře Vlasta Čepa.👊 Bude jím první Egypťan Oktagonu.

Ondřej Novotný

Kdo spolupracuje s RedFace, má stopku v Oktagonu. Musíme nastavit hranice, říká Novotný

Mezi tuzemskými organizacemi Oktagon MMA a RedFace vládne už nějakou dobu napětí.⚡️ Oktagon se teď rozhodl dát jasně najevo svůj postoj.💥