UFC Fight Night: Muradov vs. Barberena: karta, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

KARTA – ANALÝZA A TIP – LIVESTREAM

Makhmud Muradov Foto: Facebook/Makhmud Muradov

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: 9.7/10

  • datum a místo: 22. 7. 2023 (O2 Arena, Londýn, Anglie)
  • nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy turnaje

UFC Fight Night: Aspinall vs. Tybura – datum, místo a další základní info

Už tento víkend se uskuteční další UFC Fight Night, v jehož rámci proběhne hlavní souboj mezi těžkými váhami Tomem Aspinallem a Marcinem Tyburou. České fanoušky bude však nejspíš zajímat především zápas uzbecko-českého bojovníka Makhmuda Muradova, pro něhož bude tahle bitva stěžejní, jelikož rozhodne o Muradovově budoucnosti v organizaci. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita

Box - sleduj průběh zápasu zde

Uzbekovi nadcházejícím zápasem vyprší smlouva, a protože jeho bilance čítá tři výhry a dvě prohry, výsledek souboje s americkým bojovníkem Ryanem Barberenou rozhodne o tom, zda si UFC Muradova ve svých řadách ponechá, nebo jestli bude muset jít Mach o dům dál.

UFC Fight Night 224
📅 KDY 22. 7. 2023
🚩 KDE O2 Arena, Londýn, Anglie
🤼 KARTA program a výsledky
▶️ LIVESTREAM Fortuna TV

Turnaj nabídne i další zajímavé duely jako například souboj lehkých vah Jaie Herberta (který v posledním zápase remizoval se slovenským bojovníkem Lajošem Kleinem) a Francouze Farése Ziama.

Na hlavní kartě máme také jeden ženský souboj, který se odehraje před hlavním zápasem. Své síly poměří zástupkyně muší váhy Molly McCann (která má nadějnější bilanci) a Julija Stoliarenko, jež je odbornicí na ukončování soupeřek na zemi.

UFC Fight Night 224: Muradov vs. Barberena – analýza a sázkový tip

Je tomu něco přes deset let, kdy Uzbek žijící v Čechách Makhmud Muradov započal svou profesionální zápasnickou dráhu. Než poprvé vstoupil do klece, pilně trénoval u české legendy MMA Petra Monstera Knížete, který si ho vzal pod křídla a pomohl mu dostat se až na vrchol.

Makhmud Muradov v počátku kariéry prostřídal mnoho organizací a stejně tak se mu střídaly výhry s prohrami (jak sám přiznal v některých rozhovorech, v úvodu své kariéry nebyl zvyklý se připravovat na konkrétní bojovníky a tvořit si speciální strategii). Koncem roku 2013 se situace začala obracet a Muradov si konečně do své bilance připisoval hlavně výhry a v roce 2017 naskočil na vítěznou vlnu, která trvala celé čtyři roky a vynesla Makhmudovi sérii čtrnácti výher.

Muradov podepsal smlouvu s UFC v roce 2019 a hned v prvním zápase porazil svého italského soupeře Alessia Di Chirico na body. Poté si v organizaci Muradov připsal další dvě výhry a v obou případech ukončil protivníky před limitem. Až poslední dva zápasy Makhmudovi zkazily bilanci, což v tuto chvíli ohrožuje jeho setrvání v nejprestižnější organizaci světa.

BILANCE
Makhmud Muradov Bryan Barberena
25-8-0 18-10-0
17 výher KO/TKO 11 výhra KO/TKO
3 výher na submisi 2 výher na submisi
5 výher na body 5 výhry na body

Bryan Barberena na profesionální úrovni bojuje už od roku 2009, a kromě dlouhé kariéry v UFC absolvoval také několik zápasů v rámci organizace King of the Cage. V roce 2014 debutoval v UFC proti Američanovi Joeu Ellenbergerovi, kterého porazil ve třetím kole TKO. Od té doby sbíral v organizaci většinou výhry, ale sem tam se mu zápas nevydařil.

Tak tomu bylo i v posledních dvou zápasech, podobně jako v případě Makhmuda Muradova. Letos v březnu ho hned v prvním kole porazil islandský bojovník Gunnar Nelson, který ho uškrtil na zemi. A v souboji předtím Barberena prohrál na submisi, i když s Rafaelem dos Anjos vydržel do druhého kola.

Profesionální kariéra Bryana Barbereny trvá sice o něco déle, ale jeho bilance je o pár zápasů chudší než ta Muradovova. Jejich skóre v případě posledních pěti zápasů je však stejné, a tak se může na první pohled zdát, že půjde o velmi vyrovnaný souboj.

Barberena obvykle vyhrává své souboje před limitem KO nebo TKO, velmi podobně je na tom i Makhmud Muradov, jehož statistiky ukazují 17 KO/TKO z celkových 25 výher. Uzbek má přece jenom o trochu příznivější bilanci, a tak pokud nastoupí do klece ve správném rozpoložení, mohl by přerušit smolnou sérii a získat tak šanci v organizaci pokračovat.

Jak ukazují jejich statistiky, oba zápasníci jsou velmi odolní a oba se nejspíš budou snažit ukončit toho druhého před limitem knockoutem, protože v tom bývají nejsilnější. Avšak vzhledem k tomu, že jde o podobně kvalitní zápasníky, mohl by napínavý souboj dojít až do třetího kola.

TIP:  Zápas skončí v 3. kole, v kurzu 7.00 ➪ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Fortuna kurzy

UFC on ESPN+ 82 – program, zápasy, karta, výsledky

I tentokrát karta turnaje nabízí celou řadu zajímavých zápasů. Kromě hlavního Aspinall vs. Tybura nebo toho, ve kterém bude Muradov bojovat o setrvání v nejprestižnější organizaci světa, se mezi nejnapínavější zápasy karty řadí souboj čísla čtrnáct žebříčku UFC ve střední váze Andreho Munize a jediného pokořitele Jamahala Hilla Paula Craigea.

UFC Fight Night 224: Karta a výsledky
Hlavní karta
Heavyweight Tom Aspinall (TKO) vs. Marcin Tybura
Women's Flyweight Molly McCann vs. Julija Stoliarenko (submise)
Featherweight
Nathaniel Wood (body) vs. Andre Fili
Middleweight Paul Craig (TKO) vs. André Muniz
Lightweight Jai Herbert vs. Farès Ziam (body)
Featherweight Lerone Murphy (body) vs. Joshua Culibao
Prelims
Bantamweight Davey Grant vs. Daniel Marcos (body)
Welterweight Danny Roberts vs. Jonny Parsons (TKO)
Lightweight Marc Diakiese vs. Joel Álvarez (submise)
Heavyweight Mick Parkin (body) vs. Jamal Pogues
Middleweight Makhmud Muradov (body) PRŮBĚH ZÁPASU Bryan Barberena
Women's Bantamweight Ketlen Vieira (body) vs. Pannie Kianzad
Lightweight Chris Duncan (body) vs. Yanal Ashmouz
Women's Strawweight Shauna Bannon vs. Bruna Brasil (body)
Flyweight Jafel Filho (submise) vs. Daniel Bárez

Jak sledovat UFC Fight Night: Aspinall vs. Tybura živě online? Livestream, přímý přenos v televizi a na Fortuna TV

I u tohoto turnaje existuje více možností, jak zápasy sledovat. Nejjednodušší a nejvýhodnější je livestream sázkové kanceláře Fortuna, která skrze svou Fortuna TV poskytuje svým uživatelům pravidelně všechny turnaje živě a zdarma. Podmínkou je registrace, za niž získáte navíc vstupní bonus, který můžete ihned využít a vsadit si na svého favorita.

Turnaj mohou v televizi sledovat předplatitelé programu Premiere Sport 2, kde poběží turnaj od 18:00. Ještě předtím televize nabídne rozhovor s Makhmudem Muradovem a dalšími hosty. Třetí možností je pak zakoupení PPV (jednorázového zhlédnutí), které nabízí sama organizace UFC.

V posledním zápase s Caiem Borralho si Muradov vedl dobře, nakonec však souboj vyhrál na body Brazilec:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude mít Muradov další zápas v UFC?

Makhmud Muradov bude mít další zápas 22. 7. 2023 v londýnské O2 areně. Nastoupí proti Američanovi Bryanu Barberenovi. Více o turnaji se dozvíte v článku.

2️⃣ Kde sledovat zápas Muradov vs. Barberena?

Zápas můžete sledovat živě na Fortuna TV. Stačí se zaregistrovat, přičemž získáte vstupní bonus. Více o možnostech sledování turnaje se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Hasbulla Magomedov miluje bojové sporty

Kdo je Hasbulla Magomedov? Poznejte senzaci internetu a netradiční posilu UFC

Hasbulla Magomedov je senzací na internetu a s každým dalším příspěvkem je úspěšnější. Co je tento Dagestánec zač a čím si získal...

Jak přišel Karlos Vémola k přezdívce Terminátor?

Přezdívka Terminátor byl původně posměch, přiznává Karlos Vémola

Možná vás občas napadne, kde ten či onen zápasník přišel ke své přezdívce. Jak to bylo v případě Karlose Vémoly 🦾, vás nejspíš překvapí. 😮