UFC Fight Night: Strickland vs. Magomedov – karta, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu se dočkáme dalšího turnaje UFC, tentokrát s hlavním zápasem Strickland vs. Magomedov. Který z bojovníků má větší šance na výhru a kde sledovat celý turnaj online?

Strickland se tentokrát utká s Magomedovem Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC on ESPN 48: Strickland vs. Magomedov: 9,4/10

  • Datum: 1. 7. 2023
  • Místo: UFC Apex, Enterprise, Nevada, United States

UFC Fight Night: Strickland vs. Magomedov: datum, místo, aktuální info o turnaji

Další UFC turnaj nabídne jako třešničku na dortu duel ve střední váze Strickland vs. Magomedov. Karta je ale, jak už jsme u nejprestižnější organizace světa zvyklí, nabitá i dalšími zápasy, které rozhodně stojí za pozornost.

Napínavý určitě bude souboj v lehké váze Ismagulov vs. Dawson. Ismagulov v předchozím turnaji utrpěl po neuvěřitelné řadě devatenácti výher prohru, kdy ho na body porazil Arman Tsarukyan – znamená to pro Ismagulova začátek smolné série, nebo se mu podaří zápasem s Dawsonem znovu naskočit na vítěznou vlnu? Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita s bonusem zdarma

Turnaj nám také nabídne souboj žen v pérové váze Yana Santos vs. Karol Rosa. Původně se bývalá šampionka Invicta FC v bantamové váze Yana Santos měla porvat právě v této kategorii s Macy Chiasson, ta ale dva týdny po oznámení duelu odstoupila a nahradila ji Karol Rosa.

UFC on ESPN 48: Strickland vs. Magomedov – kurzy, analýza, tip

Bývalý šampion ve střední váze organizace King of the Cage, Sean Strickland, se od dubna minulého roku drží na sedmém místě žebříčku střední váhy UFC. Dát se na bojové sporty ho přiměly v dětství divoké rodinné poměry, a tak se v pouhých čtrnácti letech rozhodl trénovat MMA a už od dva roky později se posunul na profesionální úroveň.

Od roku 2008 bojoval pod organizací King of the Cage, kde se po čtyřech letech zápasení mohl pyšnit bilancí 9-0. Poté získal pás ve střední váze, který posléze třikrát obhájil a právě to upoutalo pozornost UFC. Hned ve svém debutu v roce 2014 předvedl skvělý zápas, který ukončil v prvním kole škrcením.

Strickland za celou dobu své kariéry zaznamenal pouhých pět proher a z toho akorát ve dvou případech šlo o KO. Vítěznou řadu mu pak narušil až přechod do vyšší ligy, do UFC.

BILANCE Sean Strickland Abus Magomedov
věk 32 32
výška 185 cm 187 cm
v-p-r 26-5-0 25-4-1
umístění v žebříčku UFC 7. -
výhry na body 12 5
výhry na submisi 4 6
výhry KO 10 14

Abus Magomedov s bojovými sporty začínal už jako dítě v Německu a do UFC se dostal až ve chvíli, kdy měl na kontě 29 profesionálních zápasů. Když už se mu konečně podařilo po mnoha úspěších na domácí scéně získat kontrakt v nejvyšší lize, čekal na svůj debut téměř rok, protože mu bylo nešťastnou náhodou zrušeno několik zápasů za sebou.

Když poprvé vkročil do klece UFC, zdálo se, že v tu chvíli ze sebe vypustil veškerou energii, která se v něm za celý rok nahromadila, a Dustina Stoltzfuse poslal k zemi už po devatenácti vteřinách tvrdým front kickem do obličeje a následnou sprchou úderů. Stoltzfus přitom není žádným nováčkem a v UFC už si odbouchal celkem pět zápasů, v nichž si bohužel připsal až na jednu výjimku samé prohry.

Magomedov tedy na rozjezd vyfasoval soupeře s nijak zářivou bilancí a Sean Strickland bude rozhodně jiné kafe. Strickland už je v UFC doma nějaký ten pátek, což svědčí o jeho zápasnických kvalitách. V organizaci zaznamenal jen pět proher (oproti 13 výhrám) a posledním zápasem s Nassourdinem Imavovem po malém zaváhání zřejmě znovu naskočil na vítěznou vlnu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pro Magomedova půjde každopádně o zkoušku ohněm, jelikož UFC je nový, vyšší level, obzvlášť pak, když se v kleci potkáte s někým jako Strickland. Na druhou stranu je očividné, že organizace Magomedovi věří, vzhledem k tomu, že z něho udělali hlavní zápas hned napodruhé, a jak už předvedl v prvním zápase, jeho silnou stránkou jsou předčasná ukončení KO. Strickland se ale určitě jen tak poslat k zemi nenechá, a jak ukazují jeho statistiky, je schopný unavovat soupeře až do samého konce a udolat ho na body.

České sázkové kanceláře favorizují Seana Stricklanda. Například Fortuna má na něj v tuto chvíli (29. 6., 13:00) vypsaný kurz 1.65, kdežto na jeho soupeře Abuse Magomedova 2.24.

TIP: Zápas skončí na body nebo technickým rozhodnutím s kurzem 2.00 ⇒ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Strickland vs. Magomedov tip

UFC Fight Night: Strickland vs. Magomedov – program, karta, zápasy a výsledky

V tomto turnaji jsme měli být původně svědky zápasu v lehké váze Vinc Pichel vs. Benoît Saint-Denis, první jmenovaný byl však nucený kvůli náhlému zranění ze souboje odstoupit a nahradil ho Ismael Bonfim.

Původně se právě na tento turnaj počítalo také se zápasem v muší váze Carpenter vs. Erceg, který se měl odehrát už minulý rok v rámci reality show Dana White's Contender Series a poté v náhradním termínu během turnaje UFC Fight Night: Dern vs. Hill v květnu 2023 – ani v jednom případě se však nepodařilo Ercegovi nastoupit kvůli problémům s vízy.

Bohužel ani napotřetí se nepovedlo zápas zrealizovat, tentokrát kvůli Carpenterově zranění. Ercega jsme tedy nakonec viděli v turnaji UFC 289, ve kterém zápasil s českým bojovníkem Davidem Dvořákem.

UFC FIGHT NIGHT: STRICKLAND VS. MAGOMEDOV
MAIN CARD
Middleweight Sean Strickland vs Abusupiyan Magomedov
Lightweight Damir Ismagulov vs Grant Dawson
Welterweight Max Griffin vs Michael Morales
Women's Flyweight Ariane Lipski vs Melissa Gatto
Lightweight Ismael Bonfim vs Benoit Saint-Denis
Middleweight Nursulton Ruziboev vs Brunno Ferreira
PRELIMINARY CARD
Welterweight Kevin Lee vs Rinat Fakhretdinov
Featherweight Joanderson Brito vs Westin Wilson
Women's Featherweight Yana Santos vs Karol Rosa
Lightweight Guram Kutateladze vs Elves Brenner
Women's Flyweight Ivana Petrović vs Luana Carolina
Heavyweight Alexander Romanov vs Blagoy Ivanov

UFC Fight Night: Strickland vs. Magomedov livestream – kdy a kde sledovat přímý přenos? Živě na Fortuna TV

Jako všechny předchozí turnaje UFC i v případě UFC Fight Night: Strickland vs. Magomedov můžete celý event sledovat na streamu české sázkové kanceláře Fortuna. Jestliže nemáte zatím na Fortuně účet, registrace vám zabere sotva pár minut, a Fortuna vám navíc jako novému uživateli poskytne vstupní bonus zdarma – takže si budete moci rovnou vsadit na svého favorita. Turnaj poběží živě také na programu Premier Sport 1, kde ho můžete sledovat od 1:00.

Podívejte se na Magomedův poslední zápas, kdy soupeře ukončil za neuvěřitelných 19 vteřin:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hasbulla Magomedov miluje bojové sporty

Kdo je Hasbulla Magomedov? Poznejte senzaci internetu a netradiční posilu UFC

Hasbulla Magomedov je senzací na internetu a s každým dalším příspěvkem je úspěšnější. Co je tento Dagestánec zač a čím si získal...

Tereza Bledá bere v UFC první výhru

Vítězství do Česka! Tereza Bledá nedala soupeřce šanci a zapisuje první výhru v UFC

Mise splněna. Česká fighterka Tereza Bledá ve svém druhém zápase v organizaci UFC zakusila, jak chutná vítězství. V Las Vegas předvedla...

Amanda Nunes ukončila kariéru

Amanda Nunes dala MMA sbohem. Proč fenomenální bojovnice končí kariéru?

Turnaj UFC 289 se vyvedl na výbornou, až na závěrečnou smutnou zprávu, kterou svět MMA nečekal. Proč se Amanda Nunes rozhodla ukončit...