UFC on ABC: Emmett vs. Topuria – kurzy a tip, karta, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se na Floridě uskuteční další turnaj UFC, který vyvrcholí duelem Emmett vs. Topuria. Přečtěte si, koho favorizují české sázkové kanceláře a zjistěte, kde lze celý turnaj sledovat online.

Josh Emmett Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC on ABC: Emmett vs Topuria:

  • Datum: 24. 6. 2023
  • Místo: VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville, Florida)

UFC on ABC: Emmet vs. Topuria – datum, místo a aktuální info

Nadcházející turnaj UFC se bude v sobotu 24. 6. po dlouhé době znovu konat ve floridském Jacksonville, kde proběhla poslední UFC akce loni v dubnu. Hlavním tahákem večera bude duel v pérové váze mezi Iljou Topuriou a Joshem Emmettem, kteří se původně měli utkat už v Las Vegas o týden dříve v rámci předchozího turnaje UFC Fight Night, kde je nakonec nahradil zápas Vettori vs. Cannonier. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita se vstupním bonusem

UFC on ABC 5 (Emmett vs. Topuria) – kurzy, analýza a tip

Josh Emmett odstartoval svou profesionální kariéru v roce 2011, kdy debutoval zápasem v pérové váze v organizaci Capitol Fighting Championship. Už tímto neobvykle dramatickým soubojem na sebe upoutal pozornost, protože si hned v prvním kole zlomil ruku, navzdory čemuž zápasil dál a vybojoval si tak první profi vítězství na body.

Po operaci a desetiměsíční rekonvalescenci začal Emmett sbírat jednu výhru za druhou a v roce 2016 si odbouchal první zápas pod záštitou UFC. I tady zahájil své působení zraněním, když chytil Tuckův kop z otočky a zlomil si tak levý prst na pravé ruce. I tak dokázal opět vydržet do konce zápasu a zvítězit na split decision.

BILANCE Josh Emmett Ilia Topuria
věk 38 26
výška 167 cm 172 cm
v-p-r 18-3-0 13-0-0
ukončení v prvním kole 6 9
výhry na submisi 2 8
výhry KO 6 4

Ilia se začal v sedmi letech učit řecko-římský zápas, v patnácti přesedlal na MMA a v roce 2015 začal profesionálně zápasit. Ve Španělsku si v místních organizacích připsal čtyři vítězství a poté se dočkal prvního úspěchu v mezinárodním turnaji Cage MMA Finland. Zanedlouho dostal příležitost zabojovat si o pás v bantamové váze organizace Cage Warriors, ale nezvládl navážit, a tak navzdory tomu, že předvedl skvělý boj, titul nezískal.

V roce 2020 absolvoval premiéru v UFC, v níž vyhrál na body. Od té doby Topuria sbírá doslova jedno vítězství za druhým. Rozhodně mu není cizí ukončení v prvním kole a jeho oblíbeným způsob, jak uzavřít zápas, je donutit soupeře odklepat.

--------------CTA banner - MMA (Fortuna MMA)--------------

UFC se obyčejně snaží do duelu proti sobě stavět co nejvyrovnanější protivníky. V tomto případě je zřejmá lehká převaha Topurii, který si zatím připisoval jen samá vítězství a bilanci mu nehyzdí jediná prohra.

Statistiky jasně ukazují, že Topuria je velmi šikovný na zemi, a právě tam své soupeře velmi rád ukončuje. V každém případě se ale pokaždé snaží zavřít zápas co nejdříve a na svém kontě má celkem devět ukončení v prvním kole.

S Emmettem se v tomhle shodují, ale pokud se boj dostane brzy na zem, Topuria nejspíš získá výhodu. Topuria je navíc o více jak deset let mladší a i jeho bilance a statistiky ukazují, že překypuje energií a odhodláním.

Vzhledem k bilanci obou zápasníků české sázkové kanceláře favorizují spíše Topuriu. Například u Fortuny vypadají kurzy takto: Josh Emmett 3.77, Ilia Topuria 1.27 (k 23. 6. v 6:30).

TIP: Zápas skončí v 1. kole s kurzem 2.25 ⇒ Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Emmett vs. Topuria

UFC Fight Night – Emmett vs. Topuria: program, karta (fight card) a výsledky

Turnaj UFC on ABC má – jako je tomu v případě akcí nejprestižnější organizace světa zvykem – nabitou kartu čítající celkem čtrnáct zápasů, některé duely však musely být z mnoha různých důvodů nahrazeny.

Od zápasu například odstoupil z neznámých důvodů Dennis Tiuliulin, který se měl utkat v zápase ve střední váze s bývalým šampionem LFA ve střední váze Gregorym Rodriguesem. V tuto chvíli je zápas odložen na turnaj UFC 292.

Trevor Peek měl původně do klece nastoupit s Victorem Martinezem, avšak i ten z neznámých důvodů odstoupil, a tak ho nahradil Jose Mariscal.

UFC ON ABC - FIGHT CARD
Main card
Featherweight Josh Emmett vs. Ilia Topuria
Women's Flyweight Amanda Ribas vs. Maycee Barber
Middleweight Cody Brundage vs. Sedriques Dumas
Featherweight David Onama vs. Gabriel Santos
Middleweight Brendan Allen vs. Bruno Silva
Preliminary card
Welterweight Neil Magny vs. Philip Rowe
Flyweight Zhalgas Zhumagulov vs. Joshua Van
Heavyweight Austen Lane vs. Justin Tafa
Welterweight Randy Brown vs. Wellington Turman
Lightweight Mateusz Rębecki vs. Loik Radzhabov
Women's Strawweight Tabatha Ricci vs. Gillian Robertson
Lightweight Trevor Peek vs. Jose Mariscal
Featherweight Jamall Emmers vs. Jack Jenkins
Flyweight Tatsuro Taira vs. Kleydson Rodrigues

Kde sledovat UFC on ABC (Emmett vs Topuria)? Livestream (přímý přenos), PPV a Fortuna TV

Jestliže chcete zhlédnout turnaj UFC online, zaregistrujte se u sázkové kanceláře Fortuna a můžete sledovat všechny eventy organizace. Sázkovka vám navíc jako novému uživateli daruje speciální vstupní bonus a registrace vám nezabere víc než pár minut.

Abyste mohli pravidelně sledovat přímé přenosy turnajů, stačí, když budete mít na herním kontě libovolný zůstatek. Fortuna samozřejmě také na všechny zápasy vypisuje kurzy, takže si můžete rovnou vsadit na svého favorita.

Pokud jste předplatiteli placeného sportovního programu Premier Sport 1, můžete tu turnaj sledovat živě od 21:00.

Podívejte se na výběr těch nejlepších ukončení, mezi nimiž je i Josh Emmett:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hasbulla Magomedov miluje bojové sporty

Kdo je Hasbulla Magomedov? Poznejte senzaci internetu a netradiční posilu UFC

Hasbulla Magomedov je senzací na internetu a s každým dalším příspěvkem je úspěšnější. Co je tento Dagestánec zač a čím si získal...

Tereza Bledá bere v UFC první výhru

Vítězství do Česka! Tereza Bledá nedala soupeřce šanci a zapisuje první výhru v UFC

Mise splněna. Česká fighterka Tereza Bledá ve svém druhém zápase v organizaci UFC zakusila, jak chutná vítězství. V Las Vegas předvedla...

David Dvořák

Dělal jsem zbytečné chyby, přiznává David Dvořák. Na kolik zápasů má v UFC ještě smlouvu?

David Dvořák utrpěl ve svém posledním zápase v UFC nepříjemnou porážku. Proč se to podle Dvořáka nepovedlo a na kolik zápasů má ještě s UFC...